Kategoriler
Mobil Özel

1000 TL Altında En İyi Akıllı Telefonlar

Uygun Fiyatlı En İyi Telefonlar

Akıllı telefon pazarında gözler hep en iyileri aramakta ama kullanmaya gelindiği vakit bu en iyi telefonlar birçok insanın cebini yakmakta. Dolayısıyla uygun fiyatlı ama en iyisi olan modelleri arar dururuz. Belki haftalarca hangi telefonu alsam diye düşünürüz. Kriter ise bellidir; ucuz olsun ama en iyisi olsun. Peki bu nasıl olacak? En iyisi derken kriterlerimiz ne olmalı? İşte bu sorunların cevapları.

Sponsorlu Bağlantılar

Hem 1000 TL Altında Hemde Çok İyi

1.000 TL’nin altında dediğimize bakmayın. Parasını sonuna kadar hak eden birçok model var. Hem tasarımı ile üst seviye akıllı telefonlara benzeyen hemde donanım ve yazılım özellikleri ile sizleri yolda bırakmayan uygun fiyatlı telefonlarda var. İşte bizim önerilerimiz.

General Mobile 5 (GM5) / General Mobile 5 Plus (GM5 Plus)

Bu alanda akla ilk gelen belki de bu modeldir. Çünkü AndroidOne platformuna sahip olduğu için Android platformunda gelen bütün güncellemeleri ilk olarak bu model almakta. Örneğin birçok üst seviye modelde olmayan Android 7 işletim sistemi bu iki modelde de var.

Eğer büyük ekran seviyorsanız GM5 Plus, küçük ekran seviyorsanız GM5 sizleri bekliyor. Arka kapak tasarımı Galaxy S5 modelinde olduğu gibi tırtıklı. Dolayısıyla kaymıyor ve eli terletmiyor. Ön tarafı ise Gorilla Glass 4 ile hem korunuyor hem daha kaliteli. Son çıkan üst seviye birçok modelde Gorilla Glass 4 yok. Diğer teknik özellikleri ve tasarımı ile mutlaka incelenmesi gereken bir model. Fiyatları ise şu an için GM5 699 TL, GM5 Plus ise 999 TL.

General Mobile 5 Plus Özellikleri ve Fiyatı

General Mobile 5 Özellikleri ve Fiyatı

Casper Via M1

Yerli üretimlerden olan bu model yine standart bir telefon kullanıcısının beklentilerini karşılayacak türden bir model. Eğer içinize sinmiyorsa bir telefoncuya gidin ve canlı olarak elinize alıp inceleyin. Fiyatı ise şu an için 850 TL civarında.

Sponsorlu Bağlantılar

Casper VIA M1 Özellikleri ve Fiyatı

Lenovo K5 Plus

Uygun fiyatlı telefonlar kategorisinde alınabilecek bir diğer model Lenovo K5 Plus. Ülkemizde de geniş teknik servis ağı bulunan Lenovo’nın bu modeli tasarım olarak çok hoş. Donanım özellikleri ise yine ihtiyacı karşılayacak türden. Bu modelin tek eksiği Android 5.1 işletim sistemine sahip olması. Fiyatı ise şu an için 750 TL civarında.

Lenovo Vibe K5 Plus Özellikleri ve Fiyatı

Lenovo K5

Bu model Teknik özellik ve tasarım olarak Lenovo K5 Plus modeli ile hemen hemen aynı. İşlemci ve ekran çözünürlüğü değerleri biraz daha düşük. Zaten bu da fiyata yansımış durumda. Kendiniz için olmasa da örneğin anneniz için alınabilecek ideal bir telefon. Fiyatı ise şu an için 650 TL civarında.

Lenovo Vibe K5 Özellikleri ve Fiyatı

LG X Screen

LG marka telefonlar içinde şu anda fiyat olarak belkide en uygunu bu. Tasarım olarak hoş ve donanım özellikleri de oldukça iyi. Canlı olarak görürseniz daha çok hoşunuza gidecektir. Fiyatı ise şu an için 750 TL civarında.

LG X Screen Özellikleri ve Fiyatı

LG X Power

Fiyat olarak LG X Screen modelinden yaklaşık 150 TL daha pahalı ama özellikle donanım olarak çok daha iyi. İlk bakışta ekran daha büyük. İşlemci değeri de yüksek. Ama ön kamera maalesef 5 MP. Göze çarpan en iyi özelliği ise 4100 mAh değerindeki bataryası. Fiyatı ise şu an için 900 TL civarında. Canlı olarak görmenizde fayda var.

LG X Power Özellikleri ve Fiyatı

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com