Kategoriler
İnternet

2012 Yılının En Çok İndirilen Dizisi “Game of Thrones” Oldu!

Dünyanın En Çok İndirdiği Dizi

Torrent çılgınlığı 2012 yılında da yüzünü gösterdi. Televizyonların vazgeçilmezleri arasında bulunan diziler sadece TV ekranları üzerinden izlenmiyor, aynı zamanda internet üzerinden de indirilip izleniyor. TV dizilerini indirmek için tercih edilen yol ise Torrent siteleri.

Sponsorlu Bağlantılar

2012 yılında TV dizileri arasında en çok indirilen dizi Game of Thrones oldu.Torrentfreak‘in rakamlarına göre dizi bütün dünya genelinde  BitTorrent kullanıcıları tarafından 4.280.000 kez indirildi.Geçen yıl yani 2011 yılında en çok indirilen dizi olan Dexter bu sene ikinci sırada yer aldı.

İlk beş sıradaki diğer isimler arasında dünya çapında 2.5 milyonun üzerinde indirmeyle The Big Bang Theory, How I Met Your Mother ve Breaking Bad yer aldı. Torrentfreak, indirmelerin yüzde 80’lik bölümünün ABD dışındaki ülkelerden geldiğini söyledi. Bunun nedeni, izleyicilerin dizinin son yayınlanan bölümlerini beklemek zorunda olmaları.

İngiltere’deki izleyiciler, Game of Thrones’u ABD’den sadece bir gün sonra izleyebiliyorlar.Avustralyalı kullanıcıların ise bir hafta sabretmeleri gerekiyor. Torrentfreak, İngiltere’nin yüksek indirme sayısının nedeninin ülkede diziyi izlemek için ek bir üyeliğe ihtiyaç duyulmasına bağlıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com