Kategoriler
Oyun

2012 Yılının En Çok Oynanan Oyunları

2012′nin En İyileri

2012 yılı oyun dünyası için oldukça verimli geçti. Birbirinden güzel büyük yapımlar oyunseverlerin beğenisine sunuldu. Milyonlarca oyuncu kitleleri ile kendisine hayran bırakan bu oyunlar arasında en iyileri hangileri diye merak ediyor musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Ayrıca bakınız: 2012 Yılının En İyi Oyunları

Hem PC hemde konsollar için gelen bu oyunlar arasında en iyilerini seçmek oldukça zor fakat bütün dünyada öne çıkan bu oyunlar arasında sizlere en iyilerini vermeye çalışacağız.İşte 2012 yılının en iyi oyunları;

Diablo 3

Bütün oyun dünyasını heyecanlandıran yapımların başında hiç şüphesiz Diablo 3 geliyordu. Mayıs ayında piyasadaki yerini aldıktan kısa bir süre sonra en çok satan oyun olması zaten ne kadar iyi olduğunu gösterdi.

Dishonored

Güzel grafikler sunan ve kaliteli bir yapım olan Dishonored, bir çok oyunu geride bırakarak en çok oynanan oyunlar arasında yer aldı.Sorunsuz bir oynanış sunan Dishonored, aynı zamanda zevkli bir hikaye de sunuyor.Özellikle yaratıcılığı bakımından Dishonored’ı bu listede göstermek yerinde olur.

Far Cry 3

Uzun süre beklenen oyunlardan birisi de 2012 yılının sonuna doğru çıkan Far Cry 3 oldu. Zengin içerikleri ve renkli yapısı ile size bambaşka bir oyun keyfi sunuyor.Diğer oyun kahramanlarını harmanlayan Far Cry 3′de her türlü heyecanı yaşamanız mümkün.

Sponsorlu Bağlantılar

Hitman Absolution

İnanılmaz görselleri ve kaliteli içeriği ile Ajan 47 tekrar aramıza döndü. Hitman: Absolution aynı zamanda grafikleri ile de öne çıkan bir yapım. Gizlilik ve aksiyonun buluştuğu gerçek suikastçinin zorlu macerasında bir kişinin hayatını kurtarmak için kaç kişinin hayatını alacaksın?”

Max Payne 3

Max Payne 3 oyunu da ilk duyulduğunda herkesi heyecanlandıran bir yapımdı. Max Payne efsanesi harika bir şekilde geri döndü ve aksiyon kaldığı yerden devam etti.

NBA 2K13

Basketbol severlerin her yıl olduğu gibi bu yılda NBA 2K13 oyuna olan ilgileri çok büyüktü.Senaryoları ve grafikleri ile ön plana çıkan NBA 2K13, aynı zamanda simülasyon ve rol yapma alanında da çok başarılı bir yapım oldu.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com