Kategoriler
Genel

2012 Yılının En İyi Akıllı Televizyonu “Samsung ES8000 Smart TV” Oldu!

Yılın Televizyonu Samsung ES8000 Smart TV Ailesi

2012 yılının en iyi teknoloji ürünleri kategorisinde en iyi akıllı televizyon ise Samsung’dan geldi. Samsung’un televizyon dünyasındaki en büyük dilimi kapma çabası Samsung ES8000 Smart TV ailesi ile gerçeğe dönüşebilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Samsung ES8000 Smart TV ailesi hareket ve ses algılayabilmesi ile öne çıkıyor. Aynı zamanda inanılmaz inceliği, yüksek teknik özellikleri ve şık tasarımı televizyonu öne çıkaran detayları.Bununla birlikte Samsung Apps üzerinden bir çok uygulamaya ulaşabiliyorsunuz.

40, 46 ve 55 inçlik boyutlara sahip varyasyonlarının bulunduğu ES8000ailesi, 2D veya 3D olarak net görüntüler sağlamanın yanı sıra sahip olduğu Micro Dimming Ultimate işlevi sayesinde, görüntüyü yüzlerce parçaya ayırıp analiz yaparak, her parça için gerçek zamanlı olarak LEDarka ışığını ve video sinyalini optimize edebiliyor.

Daha net görüntü elde etmek için düşük tonlardaki alanlarda beyaz tepe noktalarını artıran TV, bu işlem sonucunda genel parlaklıkta yüzde 20artış elde ediyor ve böylece ev eğlencesi tutkunlarına daha zengin renkler ve daha yüksek kontrast oranları sağlıyor.

Üzerindeki çift çekirdekli işlemcisinin, ileride yetmeyeceğini düşünenler için modül ekleme sistemini geliştiren Samsung, kullanıcılara ek özellik ekleme imkanını sunuyor.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com