Kategoriler
iOS

2012 Yılının En İyi iPad Uygulaması – Paper by FiftyThree

iPad İçin Yılın En İyisi Paper by FiftyThree

Apple iPad için en iyi uygulamayı seçti. 2012 yılının en iyi iPad uygulaması olarak seçilen uygulama Paper by FiftyThree oldu. Aplle tarafından her yıl düzenli olarak yıl sonunda yapılan en iyi uygulamalar listesi bu yılda yapıldı ve  2012 yılının en iyi iPad uygulaması kategorisinde bir numara Paper by FiftyThree oldu.

Sponsorlu Bağlantılar

Paper by FiftyThree Nedir?

2012 yılı Apple tasarım ödüllü uygulama Paper by FiftyThree, iPad için özel olarak hazırlanmış çizim uygulmasıdır. Kendi dijital karalama defteriniz gibi kullanacağınız uygulama harika bir tasarımı barındırıyor.

Ücretsiz olan uygulamada bazı içerikler sınırlıdır. Kalemlerin ve  fırçaların hepsine uygulamayı cihazınıza yükledikten sonra sahip olabilirsiniz. Eskizler, diyagramlar, notlar yada çizimleri elde edebileceğiniz  uygulamada çizimlerinizi yada verilerinzi sosyal ağlarda da paylaşabiliyorsunuz.

Paper by FiftyThree Videosu

Uygulamanın Kullanımı

Paper by FiftyThree hem resim çizmek, hem de küçük notlar almak için geliştirilmiştir.Uygulamadan %100 verim almak istiyorsanız, bir tane Stylus (iPad kalemi) almalısınız.

Uygulama ile birlikte ücretsiz gelen fırça seçeneğinin yanında, her biri 1.99$’a satılan 4 farklı alet yer alıyor. Tüm serinin indirimli olarak 6.99$’a satıldığını hesaba katarsak, uygulama pek de ucuz sayılmaz. Ama eğlenmek için alıyorsanız, zaten fırça seçeneği size yetecektir. Bu arada fırçaları satın almadan önce test etmenize imkan veren çok güzel bir bölüm de mümkün.

Sponsorlu Bağlantılar

Uygulamanın ana menüsü, defterlerinize kolayca ulaşabileceğiniz bir şeklinde tasarlanmış. İstediğiniz gibi yeni defterler oluşturabilir, defterlerin kapağını da fotoğraf albümünüzdeki bir resimden oluşturabilirsiniz.

Paper by FiftyThree, son derece hassas ve çok hoş bir arayüze sahip olup, kullanıcılar için güzel bir deneyim sunuyor.

Uygulamayı indirin: Paper by FiftyThree

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com