Kategoriler
iOS

2012 Yılının En İyi iPhone Oyunu – Rayman Jungle Run

Yılın iPhone Oyunu Seçildi!

2012 yılının en iyi oyun Apple tarafından Rayman Jungle Run isimli oyunu seçildi. Her yıl Apple tarafından en iyi uygulamalar ve oyunlar seçiliyordu.2012 yılı içinde Apple bu listeleri yayımladı ve 2012 yılının en iyi oyunu olarak Rayman Jungle Run isimli oyunu seçti. Gelin şimdi Rayman Jungle Run isimli oyunu tanıtalım.

Sponsorlu Bağlantılar

2012 Yılının En İyi iPhone Uygulaması – Action Movie FX

Rayman Jungle Run Nedir?

Efsanevi macera oyunlarından birisi olan Rayman, koşarak yarıştığınız ve seviyeleri geçmeye çalıştığınız harika bir macera oyunudur.Rayman Jungle Run ismi ile iOs için gelen bu oyun koşma oyunlarını sevenler için oldukça güzel bir seçenek olacak.

Rayman Jungle Run Video

Rayman Jungle Run Nasıl Oynanıyor?

Eğlence odaklı bir yapım olan Rayman Jungle Run’da engeller ile dolu parkurları en fazla içerik toplayarak bitirmeye çalışıyoruz. UniArt grafik motoru ile geliştirilen yapım, kaliteli görselleri ve eğlencelianimasyonları ile dikkat çekerken, müzikleri ve ses efektleriyle de oldukça etkileyici bir oyun deneyimi sunuyor. Basit bir kontrol yapısı ile oynanabilirliğin üst seviyelerde tutulduğu Rayman Jungle Run’da tek yapmanız gereken ekrana tek bir dokunuş gerçekleştirmek oluyor.

Rayman evreninden çeşitli karakterlerin de yer aldığı yapımda, parkurlarda hayatta kalmanızı sağlayacak bir takım içeriklerde bulunuyor. Ayrıca oyun, Game Center Lider tablosu ile rakiplerinize karşı puanlarınız ile yarışmanızı sağlarken, Retina Ekran desteğiyle de görsellerini daha net bir şekilde mobil oyuncuların hizmetine sunuyor.

Rayman Jungle Run’a 2.99$’lık fiyatı ile indirmek için tıklayın: Rayman Jungle Run

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com