Kategoriler
iOS

2012 Yılının En İyi iPhone Uygulaması – Action Movie FX

iPhone Uygulamaları Arasında En İyisi

2012 yılının en iyi uygulaması Apple tarafından Action Movie FX isimli uygulama seçildi. Her yıl Apple tarafından en iyi uygulamalar ve oyunlar seçiliyordu.2012 yılı içinde Apple bu listeleri yayımladı ve 2012 yılının en iyi uygulaması olarak Action Movie FX isimli uygulamayı seçti. Gelin şimdi Action Movie FX isimli uygulamayı tanıtalım.

Sponsorlu Bağlantılar
  1. 2012′nin En Çok İndirilen Ücretsiz iPhone Uygulamaları ve Oyunları
  2. 2012′nin En Çok İndirilen Ücretli iPhone Uygulamaları ve Oyunları

Action Movie FX Nedir?

Action Movie FX uygulaması bir tür video düzenleme uygulamasıdır.Aynı zamanda uygulamanın sunduğu 3 farklı Hollywood efekt paketi ile neler yapabildiğini görmeniz gerekiyor. Bu inanılmaz efekt özellikleri arasında roket atma, araç kazası canlandırması, hortum animasyonu gibi efektler yer alıyor.

Action Movie FX Video

Action Movie FX Nasıl Kullanılıyor?

Yapmanız gereken, 5 snlik bir video ve efekt penceresinden beğendiğiniz bir efekt ile uygulayacağınız bölümü seçmek. Kısa bir süre sonra hazırlanan videonuz karşınızda. Son yapmanız gereken bir şey kalıyor, videoyu Facebook veya e-posta ile arkadaşlarınız ile paylaşmak. Uygulamayı iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (4. jenerasyon), iPad 2 Wi-Fi ve iPad 2 Wi-Fi + 3G cihazlarda kullanabilirsiniz. iOS 4.3 ve üzeri sürüm yüklü olması gerekiyor.

NOT: 3 efekt paketi sınırlı geliyorsa ücretli profesyonel efekt paketlerini satın alabilirsiniz. Motosiklet kazası, tornado faciası, canlı bomba saldırısı v.b.

Uygulamayı indirmek için tıklayın: Action Movie FX

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com