Kategoriler
Oyun

2012 Yılının En İyi Oyunları

2012’nin En İyi 10 Oyunu

Oyun dünyası için 2012 yılı da çok verimli geçti. Oyun severleri tatmin edecek oldukça güzel yapımlar 2012 yılında oyuncularla buluştu. Özellikler Assassin’s Creed 3, Halo 4, Batman: Arkham City (Game of the Year), Call of Duty: Black Ops 2 ve Far Cry 3 bu oyunlar arasında en çok beklenenlerdendi.

Sponsorlu Bağlantılar

Biz de sizlere 2012 yılında piyasaya çıkmış  en iyi 10 oyunu sıralayalım dedik.Aşağıda 2012 yılınd PS3, Wii, Xbox360 ve PC için piyasaya çıkmış en iyi oyunları sıraladık.

En İyi Oyun Konsolu Hangisi? 2012

1.Assassin’s Creed 3

Gizlenmeye, sinsiliğe, suikasta devam. Ubisoft, oyun mekânı olarak Amerikan İç Savaşı’nı seçip herkesi şaşırttı. Yeni mekân çok iyi ama artık oldukça yaşlı olan oyunda pek bir yenilik olmaması kötü…

Oyunda bir “yenilik” var aslında: deniz savaşları. Savaşlar kendi başlarına oldukça başarılı ama oyunun senaryosuna uydukları pek söylenemez. Bu yüzden biraz şüpheyle yaklaşıyoruz.

Platformlar: Xbox 360, PS3, PC
Fiyat: 60 euro

2.Batman: Arkham City (Game of the Year)

Warner Interactive, Batman serisinin son oyunu Arkham City’nin GotY sürümünü tam zamanında, kışa girerken yayınladı. Eğer hala oynamadıysanız, hiç beklemeyin deriz. Mutlaka deneyin.

Sponsorlu Bağlantılar

Oyunun GotY sürümü, Harley Quinn’li son bölüm de dâhil tüm indirilebilir içerikle birlikte tüm önde gelen platformlar için yayınlandı. Arkham City tartışmasız 2011’in en iyi aksiyon oyunlarından birisiydi.

Platformlar: Xbox 360, PS3, PC, Wii U (Armoured Edition)

Fiyat: 35 euro

3.Borderlands 2

Borderlands 2 kesinlikle 2012’nin gözde oyunuydu. Gearbox bu oyunla muhteşem bir başarı yakaladı. Kooperatif oyun modu, akıl hastası silahlar ve harika bir hikaye… Bordelands 2, başından sonuna çılgın bir eğlence sunuyor.

Oyunun özellikle eğlenceli yönü kooperatif oyun modu. Üç arkadaşınızı yanınıza alıp oyunu en baştan hep beraber oynayabilirsiniz. Aksiyon severlerin kaçırmaması gerek.

Platformlar: Xbox 360, PS3, PC

Fiyat: 45 euro

4.Call of Duty: Black Ops 2

Call of Duty: Black Ops 2, serinin diğer oyunları gibi aksiyon, patlamalar ve çok iyi kotarılmış ara sahneler sunuyor.

Oyunda ayrıca çok iyi bir çok oyunculu mod ve biraz modası geçmiş bir zombi modu bulunuyor. Oyun genel olarak Modern Warfare 2’ye çok benziyor ama kesinlikle daha başarılı. Ayrıca beklenenden daha uzun bir oyun süresi sunuyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Platformlar: Xbox 360, PS3, PC, Wii U

Fiyat: 55 euro

5.Just Dance 4

Just Dance 4, gerçekten büyük başarı kazanan son Wii oyunlarından birisi. Ubisoft, bu muhteşem dans oyunuyla soğuk kış akşamlarını ısıtmayı başarıyor.

Şarkı listesi oldukça uzun ve Maroon 5’den “Moves Like Jagger”, Bill Medley&Jennifer Warnes’dan “(I’ve Had) The Time of My Life” ve Elvis Presley’den “Jailhouse Rock” gibi sevilen parçalar içeriyor. Oturmanın alemi yok, dans pistleri sizi bekliyor.

Platformlar: Xbox 360, PS3, Wii, Wii U

Fiyat: 40 euro

6.Dishonored

“Yılın en iyi oyunlarından birisi!”; Dishonored’la ilgili son kararımız buydu. Gerçekten de, defalarca tekrar oynadıktan sonra dahi oyunun atmosferi, yaratıcı görevleri ve oynanışı heyecanlandırmaya devam ediyor.

Dishonored teknik açıdan da çok başarılı. PC sürümü daha iyi grafiklere sahip olsa da Dunwall sokaklarının tasarımı ve karanlık-fantastik ortam çok ikna edici.

Platformlar: Xbox 360, PS3, PC

Fiyat: 40 euro

7.Far Cry 3

Far Cry 3 çok eğlenceli! Muhteşem açık dünyası, hayatta kalım ve çarpışma hissi, ilk andan itibaren oyuncuyu oyunun içine çekiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Grafikler ve ardındaki teknoloji muhteşem. Oyunun en güzel hali kesinlikle PC sürümü ama konsollarda da tam bir görsel ziyafet…

Platformlar: Xbox 360, PS3, PC

Fiyat: 60 euro

8.FIFA 13

FIFA 13 kusursuz bir futbol oyunu. EA Sports, tüm Avrupa liglerini aslına sadık bir şekilde yansıtan lisansını inanılmaz bir pakette birleştirmeyi başarmış.

Online lig ve geliştirilmiş Be a Pro gibi özellikler haftalarca belki de aylarca konsol başından kalkmamanıza yol açacak. FIFA 13’ün teknolojisi artık yaşını belli ediyor. Oyuncu yüzleri birbirinden ayırt edilebiliyor ama izleyicilerin çirkinliği artık göze batıyor.

Platformlar: Xbox 360, PS3, PC, Wii, Wii U

Fiyat: 55 euro

9.Forza Horizon

Yarış tutkunlarının yeni gıdası: Microsoft, Horizon alt başlığıyla yeni bir Forza yayınladı. Bu oyun, inanılma güçlü yarış arabaları, muhteşem grafikler ve asfaltı inleten lastiklerden yükselen dumandan ibaret.

İlk gezimizde kesinlikle çok eğlendik. Oyun Forza 4 kadar ciddi değil. Arazi yarışlarıyla oyuna biraz aksiyon katılmış ama gerçekçilikten çok da uzaklaşılmamış. Yarış severler için hoş bir karışım.

Sponsorlu Bağlantılar

Platformlar: Xbox 360

Fiyat: 55 euro

10.Halo 4

Şimdilik sadece Xbox 360 için geliştirilen Halo 4 muhtemelen PC’lerde de oynanabilecek. Serinin bu oyununu Bungie değil de daha önce adı duyulmamış bir stüdyo, 343 Industries geliştirdi.

Oyundan olumlu bir izlenim edindik: oyunun özüne sadık kalınmış; hem deneyimli oyuncular hem de yeni başlayanlar için bir şeyler var. Hikaye heyecan verici, grafikler etkileyici.

Platformlar: Xbox 360

Fiyat: 55 euro

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com