Kategoriler
Android iOS

2012 Yılının En İyi Telefon ve Tablet Oyunları

2012’nin Android ve iOS oyunları

Mobil cihazların gelişerek bilgisayarlarla yarışır hale gelmeleri oyun dünyasınında ilgisini mobil cihazlara çekti. Özellikle iOs ve Android işletim sistemli akıllı telefonlar için geliştirilen oyunlar, milyonlarca oyunsever tarafından severek oynanıyor. Kalitesi ve grafikleri ile bilgisayar oyunlarını aratmayan oyunlar 2012 yılına damga vurdu.

Sponsorlu Bağlantılar

Şimdi sizlere 2012 yılının en çok beğenilen ve en güzel mobil oyunlarını sıralayacağız. Android ve iOS için en iyi 10 mobil oyun burada.Ücretli ve ücretsiz olarak sunulan bu oyunları kesinlikle oynamalısınız…

1.Horn

(Android, iPhone, iPad, 6.99 dolar)

Bir demirci çırağı karakteriniz Horn ile dev canavarlara dönüşen insanları yenmeniz gerekiyor. Infinity Blade‘de olduğu gibi bir yakın dövüş sistemine sahip oyun, yay ve bulmaca çözme gibi çok önemli oynanabilirlik geliştirmelerine sahip. Her yaştan oyuncunun ilgisini çekebilecek olan Horn, 2012’nin en iyi oyunlarından bir tanesiydi.

iPad için Horn indir
iPhone için Horn indir
Android için Horn indir

2.ARC Squadron

(iPhone, iPad, süre kısıtlaması var)

Nintendo 64’ün grafiklerini bir rail shooter ile birleştiren ARC Squadron, sizi galaksiler arası bir savaşa sürüklüyor. Galaksinin her alanında birçok seviye ve ödüllü seviyeler bulunuyor. Seviye sonunda elde ettiğiniz puanları yeni uzay gemilerine, silahlara vs. dönüştürebiliyorsunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

3.Angry Birds Star Wars

(iPhone 0.99 dolar, iPad 2.99 dolar, Android ceplerde ücretsiz, tabletlerde 2.99 dolar)

Angry Birds Star Wars, Disney’in Star Wars’u satın almasından sonra onun başına gelen en iyi şeylerden biri olsa gerek. Luke, Han, Obi-Wan, Chewie ve diğerlerinin kılığına bürünen kuşlar, ışın kılıcı sallayabiliyor ve ateş edebiliyorlar. Oyunun harika fizikleri ise hala yerli yerinde.

iPad için Angry Birds Star Wars indir
iPhone için Angry Birds Star Wars indir
Android için Angry Birds Star Wars indir

4.Rayman Jungle Run

(Android, iPhone, 2.99 dolar)

Apple tarafından yılın oyun seçilen Ubisoft yapımı, otomatik ilerleyen harika bir platform oyunu. Rayman: Origins’i temel alan oyun, selefinin çılgın ve eğlenceli yapısını korumayı başarıyor, çok kısa olan bölümleri de uzatıyor.

iPhone için Rayman Jungle Run indir
Android için Rayman Jungle Run indir

Sponsorlu Bağlantılar

5.Ski Safari

(Android, iPhone, iPad, 0.99 dolar)

Zaman içinde eklenen yeni bölümler, karakterler ve oyun içerikleriyle bizleri etkileyen platform kayak oyunu, son olarak yılbaşına özel bölümüyle ve grafikleriyle göz doldurdu.

Android için Ski Safari indir

6.Beat Sneak Bandit

(iPhone, iPad 2.99 dolar)

Ritm oyunlarını bulmaca tarzıyla başarılı bir şekilde birleştiren ve buna gizli ilerlemeyi de ekleyen Beat Sneak Bandit, oynaması kolay, ancak uzmanlaşması biraz daha zor bir oyun. Yapmanız gereken ise ritme ayak uydurarak engellere ve tuzaklara takılmadan ilerletmek.

iPad için Beat Sneak Bandit indir
iPhone için Beat Sneak Bandit indir

7.Punch Quest

(iPhone, iPad, 2.99 dolar)

Sonsuz koşma oyunlarından” Punch Quest’te devasa engelleri aşmanız, beklenmedik darbeler maruz kalmamanız gerekiyor. Düşmanlarınız arasında iskeletleri orklar, hayaletler ve fazlası var. Karakterinizi çeşitli yetenekler,süper hareketler, yükseltmeler vs. ile tam anlamıyla kişiselleştirmeniz mümkün.

iPad için Punch Quest indir
iPhone için Punch Quest indir

8.Real Boxing

(iPhone, iPad, 4.99 dolar)

Konsol kalitesinde grafikleri dokunmatik ekrana taşıyan dövüş oyunu, oldukça iyi bir kariyermoduna sahip. Bu modda dövüşçünüzü eğitebiliyor, geliştirebiliyor ve özelleştirebiliyorsunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

iPad için Real Boxing indir
iPhone için Real Boxing indir

9.Jetpack Joyride

(iPhone, iPad ve Android, ücretsiz)

Eylül ayında Android için yayınlanan oyun, “devamlı koşma” oyunlarının en iyilerinden. Amacınız, yüzlerce engeli aşarak ölmeden önce mümkün olduğunca çok altın toplamak. Oyun, esprili yapısı, değiştirilebilen kostümleri, jetpack’leri, power-up’larıyla size kesintisiz bir eğlence sunuyor.

iPad için Jetpack Joyride indir

iPhone için Jetpack Joyride indir

Android için Jetpack Joyride indir

10.The Room

(iPad, iPad mini)

Yılın en iyi puzzle oyunlarından biri olan The Room, bulmacaları, gerçek üsteü atmosferi, göz kamaştıran grafikleriyle iPad 2 ve üzeri için kaçmayacak bir yapım.

iPad için The Room indir
iPad Mini için The Room indir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com