Kategoriler
Mobil Özel

2012 Yılının En İyi Telefon ve Tabletlerini GSMA Seçti!

 

Sponsorlu Bağlantılar

Her yıl Mobil Dünya Fuarı olan MWC 2013’de GSMA tarafından en iyi mobil cihazlar seçiliyordu. Bu yılda merakla beklenen açıklama geldi ve GSMA tarafından 2012 yılının en iyi akıllı telefonu, en iyi giriş seviyesindeki telefonu ve en iyi tableti seçildi.

En iyi akıllı telefon Samsung Galaxy S3…

Geçtiğimiz yıl en iyi akıllı telefon seçilen Galaxy S2, bu yıl ünvanını abisi olan Galaxy S3’e verdi. Samsung’un bütün dünya genelinde 40 milyondan fazla sattığı Galaxy S3 piyasanın tartışmasız en iyi akıllı telefonu olmayı başarmıştı.Galaxy S3’ün üst seviye özelliklerinin yanı sıra uygun fiyatı da herkesi cezbetmişti.

En iyi giriş seviyesinde telefon Nokia Asha 305…

Giriş seviyesindeki en iyi telefon ödülü ise GSMA tarafından Asha 305 modeline verildi. Nokia’nın giriş seviyesindeki Asha 305 modeli 2012 yılında en çok satılan cihazlardan birisi olmuştu. Çift sim kart destekli bu telefon özellikle uzun ömürlü bataryası ile tercih nedeni olmuştur.

Nokia Asha 305

En iyi tablet Nexus 7…

Asus ile Google ortaklığı ile piyasaya sürülen 7 inçlik Nexus 7 tablet 2012 yılının en iyi tableti olarak seçildi. 7 inçlik ekranı, gelişmiş donanımı ve uygun fiyatı ile piyasada büyük rağbet gören Nexus 7, tablet piyasasının gözde cihazlarından birisi olmayı başarmıştı.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com