Kategoriler
Genel

2012 Yılının En Kötü Teknoloji Ürünleri

2012’nin Teknolojik Hayal Kırıklıkları

Teknoloji dünyası 2012 yılında birbirinde güzel ürünlerle hayatımızı kolaylaştırmaya devam etti. Televizyonlar, telefonlar, bilgisayarlar, tabletler vs. derken bir çok kategoride farklı ürünlerle tanıştık. Bütün bu teknolojik ürünlerin hepsi de çok güzeldi demek mümkün değil. Aralarında öyleleri de vardı ki bu ne işe yarayacak ki dedirtti yada teknolojik açıdan berbat bir şey denilmesine neden oldu.

Sponsorlu Bağlantılar

Şimdi sizlere 2013 yılında teknolojik hayal kırıklığı olarak yorumlanan en kötü ürünleri tanıtacağız. 2012 yılında en kötü teknolojik ürünler olmayı başaran bu ürünlere göz atalım;

1.Duo Pinball

Yılın en kötü ürünü Duo Pinball. Pinball Duo HD Collection uygulaması ile çalışan $60’lık ucuz plastik diyebileceğimiz bu cihaz, son derece gereksiz bir ürün.

iPad’lerde Pinball oynarken kullanılmak üzere tasarlanan Duo Pinball, diğer oyunlarla kullanılamıyor. Paranızı boşa harcadığınız hissi veren bu ürün yılın en kötü ürünü seçilmek için üretilmiş gibi

2.Eye TV Mobile

İkinci ürün Elgato Eye TV Mobile iPad, iPhone ve iPodTouch’ta TVizlemenize olanak sağlayan bir cihaz şeklinde tanıtılan Eye TV MobileEyeTV Mobile uygulamasının indirilmesi ile kullanılıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Fakat çoğu bölgelerde izleyebileceğiniz ücretsiz yayın sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Ayrıca yeni iPad ve iPhone’larda kullanmak için pahalı ve hantal adaptörler gerektiriyor. Tüm bunların yanı sıra izlerken kaydetme özelliği bulunduğu söylenen bu cihazın böyle bir özelliği yok. Yayın kalitesinin özellikle iPad’lerde çok düşük olduğunu da belirtelim.

3.Panasonic TC-L47DT50

Üçüncü sırada ise Panasonic TC-L47DT50 televizyon bulunuyor. 3D Smart özelliğiyle karşımıza çıkan televizyon diğer rakiplerinden daha iyi performans gösteriyor gibi görünse de, çok para ödeyerek umduğunuz düzeyde bir kalite görmeniz pek mümkün değil. 50 inç LED LCD ekrana sahip olan televizyonun görüntü kalitesi ve çözünürlüğü beklenenin çok altında kalıyor. Panasonic televizyonlardan bazıları en iyiler içinde ilk beşe girebilmiş olsa da, serinin bu ürünü en kötüler arasında sayılabilecek kadar vasat.

4.Drobo Mini

Drobo Mini, 4 TB’lık veri depolama alanı bulunan $650 değerinde bir taşınabilir veri yükleme aracı. En kötü beş ürün sıralamamızda dördüncü sırada bulunan bu ürün, yüksek düzeyde veri saklama alanına bakıldığında cazip görünse de, kullanım yönünden sizi zorlayacak derecede yavaş olduğunu söylemeliyiz.

5.Zipbuds Juiced

Beşinci sırada Zipbuds Juiced; fermuar görünümlü kulaklıklar bulunuyor.$20’lık bir fiyat ile sahip olunabilse dahi son derece hayal kırıklığı yaratan bir ürün olduğunu belirtmeliyiz. Giydiğiniz kıyafetin rengine uygun şekilde kullanabileceğiniz ve şık görünümlü duran bu kulaklık, özelliklerine bakılamayacak kadar vasat bir ürün.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com