Kategoriler
BlackBerry

2013 Eylül Ayının BlackBerry Oyun ve Uygulamaları

BlackBerry Eylül Uygulamaları

BlackBerry kullanıcıları için eğlenceli olacağını düşündüğümüz bu yazımızda geçtiğimiz ayın BlackBerry uygulamalarını anlatmaya çalışacağız. Bu uygulamalar arasında oyundan görüntülü konuşmaya, müzik dinleme programından çocukların eğlencesine kadar birçok uygulama mevcut. İşte ilk uygulama;

Sponsorlu Bağlantılar

Geleceğine dair soru işaretleri ile gündemden düşmeyen BlackBerry’nin Türkiye’de yüzbinlerce kullanıcıya sahip bir akıllı telefon markası olduğunu hatırlatmakta fayda var. Bizlerde bu kullanıcılar için son dönemde göze çarpan FIFA 14, Deezer ve KakaoTalk’un da aralarında yer aldığı bazıBlackBerry uygulamalarını inceledik; şimdi tümü ücretsiz bu uygulamalara göz atıyoruz.

Her Yerde Müzik Dinleme Uygulaması – Deezer

25 milyon şarkıya erişim sunan Deezer, BlackBerry akıllı telefon ve tabletinizle aklınıza gelen her yerde size müzik keyfi sunuyor. Bir müzik akışı uygulaması olan Deezer’da kullanışlı arayüz dikkat çekiyor. Çalma listeleri oluşturulabilen uygulama, yeniliklerin keşfedilmesi konusunda çok iddialı; Deezer ekibinin seçtiği birbirinden yeni müzisyenlerin şarkıları ile adeta müziğe dair her şeyin peşinde koşuyorsunuz. Uygulamanın popülersanatçılara dair geniş arşivi de görülmeye, dinlenmeye değer. Uygulamada beğenilen şarkılar sosyal medya platformları üzerinde hatta kişisel web siteleri içinde paylaşılabiliyor. Ücretsiz şekilde ayda 60 saate kadar müzik dinleme olanağı sunan Deezer’da 9 TL’lik fiyatla hem web hem de BlackBerry’nizle sınırsız müzik dinleme olanağı sunuluyor.

Futbol Severler İçin FIFA 14 Ücretsiz Demo

BlackBery kullanıcıları, FIFA 14’ün demo versiyonunu BlackBerry Worldüzerinden ücretsiz olarak indirebiliyor. Gerçek futbol takımları ve her FIFAserisinde olduğu gerçek futbolcularla üst düzey bir gerçeklik hissi sunan oyunda FIFA 13’e göre geliştirilen grafikler ve artan zorluk seviyesi dikkat çeken öğelerden sadece ikisi. Oyun, kontrolleriyle de diğer birçok futbol oyunundan ayrılıyor; örneğin futbolcunun gideceği yönü belirli kontrol noktaları üzerinden değil, ekranın herhangi bir yerinde gitmek istediğiniz doğrultuya dokunarak sağlıyorsunuz. Pas ve şutla ilgili oyunda gerçekliküst noktada; şutun yönü ve şiddeti tamamen parmaklarınızın insiyatifinde.Oyun, dokunmatik ekranlı BlackBerry akıllı telefon modellerini ve tabletleri kullananlar için eğlenceli bir deneyim anlamına geliyor. Küçük ekrana sahip fiziksel kontrollü BlackBerry’lerde ise FIFA 14 deneyimi biraz sıkıcı olabilir.

,Sesli Görüşün, Anlık Mesajlaşın – KakaoTalk

Sesli görüşme ve anlık mesajlaşma uygulaması KakaoTalk, dünya genelindeki BlackBerry kullanıcıların en çok tercih ettiği uygulamalararasında. Kullanışlı arayüzü ile dikkat çeken uygulamada friends, chats, friends ve settings olmak üzere 4 sekme bulunuyor. Uygulamada data paketi ya da Wi-Fi üzerinden hızlı şekilde mesajlaşılabiliyor ve sesli görüşmeler yapılabiliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Kuş Patlatma Oyunu – Bubble Birds

BlackBerry platformuna uyumlu en sevilen balon patlatma türü oyunlar arasında yer alan Bubble Birds’de patlatılan balonlar yerine rengarenk kuşlarla oynuyoruz. Özellikle çocukların ilgiyle oynayabileceği oyun, ara sıra akıllı telefonunu minik çocukları ile paylaşan ebeveynler için ideal.Oyunun oynanışı ise şöyle; aşağıdan kuşları fırlatıp yukarıda aynı renkte yan yana üç kuşu bir araya getirmeye çalışıyoruz. Böylelikle sütunlar yok ediliyor. Hızlı reflekslerin önem taşıdığı oyun, boş zamanlar için eğlencelioyunlar arasında.

Kule Yapma Oyunu – Tower Bloxx New York

Klasik Tower Bloxx oyununu bilmeyen yoktur muhtemelen. Sallanan bir ipin ucunundaki blokları üst üste dengeli bir şekile dizerek, hedef yüksekliğe ulaşmaya çalıştığınız eğlenceli bir oyundur. Ücretsiz olarak da indirilebilenözel bir sürümü bulunan oyunun fazla basit olduğunu ve kendini boş zamanlarında pek fazla zorlamaktan hoşlanmayan BlackBerrykullanıcılarına hitap ettiğini vurgulamakta fayda var.

blackberry uygulamaları

Mimar Olmak İsteyenler için Design this Home

Mimarlar ne ölçüde hoşlanır bilemiyoruz ama kızlar ve çocukların ellerinden düşüremeyecekleri bir oyun Design This Home. Oyunda bir evi, çeşitli eşyalarla donatıyor ve dekorasyona dönük kararlarınızla yüksek puanlar toplayıp seviye atlıyorsunuz. Böylelikle yeni eşyalar ve daha büyükevler karşınıza çıkıyor. Design this Home’da hem evlerin hem de eşyaların 3. boyuta dair görünümü düşük seviyede; retro tarzı oyun deneyimiarayanlar için ilginç bir oyun alternatifi olacağı aşikar.

Hayvan Besleme Oyunu – Littlest PetShop

Çocuklar için geliştirilen eğlenceli uygulama Littlest PetShop’da sevimli tavşan, köpek ve kedilerle birliktesiniz. Onları besliyor ve yeniden acıktıklarında yine besliyorsunuz, sadece 1MB boyutundaki oyunda çocukların oynayabileceği bir seviye özenle korunmuş ve çocuklu ailelerin birlikte eğlenceli saatler geçirebileceği bir oyun tasarlanmış. Kız çozuklarının oyunu görür görmez aşık olduğunu da belirtelim.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com