Kategoriler
İnternet

2013 Yılında Bing Anasayfasının En İyi Duvar Kağıtları

Microsoft’tan En İyi Bing Duvar Kağıtları

2013 yılının en iyi duvar kağıtları ünlü arama motoru olan Bing tarafından açıklandı. Microsoft 2013 yılı boyunca Bing anasayfasını oluşturan fotoğrafları paket halinde bir araya getirdi. Birbirinden güzel ve kaliteli bu duvar kağıdı paketini kaçırmayın. 2013 yılı boyunca Bing kullanıcılarını karşına en iyi duvar kağıtları bir arada.

Sizi Karşılayan Duvar Kağıdı Hangisi?

Microsoft arama motoru Bing’in kendine özgü yönlerinden biri de ziyaretçileri karşılayan yüksek kaliteli anasayfa fotoğrafları. Dünyanın çeşitli yerlerinde çekilmiş etkileyici manzaralardan oluşan bu görseller birçok kullanıcının büyük beğenisini topluyor. Bu ilginin farkında olan Microsoft, 2013 yılının son günlerinde yıl içinde en çok beğenilen ve ilgi gören fotoğrafları duvarkağıdı olarak yayınladı.

Sponsorlu Bağlantılar

2013 yılı en iyi bing duvar kağıtları

10 adet seçilmiş görselden oluşan paket aynı zamanda ekran koruyucu da içeriyor. Microsoft Download Merkezi’nden ücretsiz olarak indirilebilen “Bing 2013 Duvarkağıdı ve Ekran Koruyucu Paketi” 13 MB büyüklüğe sahip ve Windows XP SP3 üzeri tüm işletim sistemlerinde kullanılabiliyor. EXE uzantılı bir kurulum dosyası olarak inen paket, Mac ya da Windows RT’de kullanılamıyor. Eğer Bing arama motorunun anasayfa fotoğraflarını beğenenlerdenseniz 2013 duvarkağıdı paketini buradan indirebilirsiniz.

2013 Yılı En İyi Bing Anasayfası Duvar Kağıtları İndir Download

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com