Kategoriler
Oyun Özel

2013 Yılında Çıkacak En İyi Oyunlar

2013’de Çıkacak Bütün Oyunlar

Oyunseverler için dolu dolu geçen 2013 yılının ardından gözler yeni yılda gelecek oyunlara çevrildi. Son yıllarda piyasada yer alan kaliteli oyunlarında ardında oyunseverlerin beklentisi bir kat daha artmış durumda. Daha önceki yazılımda sizlere 2012 yılının en iyi oyunlarını vermiştik.Aşağıdaki linkten o yazımızı inceleyebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

2012 Yılının En İyi Oyunları

Şimdi de gözler 2013 yılında çıkacak oyunlara çevrilmiş durumda.Daha iyi ve kaliteli yapımları 2013 yılında göreceğiz demek herhalde yanlış olmaz. Şimdi gelin 2013 yılında çıkacak bütün dev oyunlara göz atalım;

Call of Duty 10

Artık her yıl bir gelenek haline dönüşen Call of Duty oyunlarının 2013’te bir yenisi doğal olarak bekleniyor. Yeni Call of Duty oyunu ne olur bilinmez ancak tahmin edecek olursak yeni bir Modern Warfare oyunu veya bağımsız yeni bir Call of Duty oyunu bizleri bekliyor olabilir.

BioShock Infinite

Oyun dünyasında merakla beklenen bir diğer yapım BioShock  Infinite ile bu sefer bulutların arasına gidiyoruz.

GTA V

Rocstar Games’in kasım 2011 tarihinde yayınladığı trailer ile derin bir sessizliğe bürünen oyun bakalım kendini ne zaman tekrar gün yüzüne çıkaracak. Oyunbüyük bir ihitmal 2012’nin sonlarında veya 2013’ün başlarında piyasada olacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Metro: Last Light

İlk oyunu olan Metro: 2033 ile oyun severlere çaresizlik duygusunu aşılayan efsanevi yapım Metro’nun yeni oyunu Metro: Last Light ile insanlığın son direnişine şahit olacağız. 4A Games tarafından geliştirilen yapım THQ tarafından dağıtılmakta.

Watch Dogs

E3 2012’de şov yapan Watch Dogs büyüleyici grafikleri ile oyun severleri kendine hayran bırakmıştı. Ubisoft böylesi güzel grafikleri bulunan bir oyunun günümüz nesline ait olduğunu söyleyince herkes şaşırdı. Oyun 2013 yılında bizlerle olacak.

Tom Clancy’s Rainbow 6: Patriots

Bir Tom Clancy’s klasiği olan Rainbow’un altıncı oyunu Rainbow 6: Patriots Ubisoft tarafından 2013 yılında piyasaya sürülecek.

God of War: Ascension

Sony Computer tarafından geliştirilen yeni God of War oyunu God of War 4 diye beklenirken karşımıza farklı bir isim ile çıktı. God of War: Ascension ismi ile duyurulan yapım sadece Playstation 3 için 2013 yılı içinde piyasada olacak.

Metal Gear Rising: Revengeance

Kojima Productions ve Platinum Games tarafındangeliştirilen yeni Metal Gear Rising oyunu Metal Gear Rising: Revengeance 2013 yılında merakla beklenen oyunlardan birisi. Oyun Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasada olacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Halo 4

Xbox platformunun en trend oyunlarından birisi olan Halo serisinin yeni oyunu Halo 4 duyurulalı çok oldu. Bu yıl düzenlenen E3 2012 fuarında da yayımlanan oynanış görüntüleri ile oyunu bekleyen Xbox 360kullanıcıları bir hayli mutlu oldu. Halo 4’te Master Chief’i konuşurken görmek bir ayrı güzel.

Dead Space 3

Bilinen en korku dolu oyunlardan birisi olan Dead Space serisi ikinci oyunu ile birlikte geri planda kaldı. Uzun süredir devam eden Dead Space 3 dedikodularına EA Games E3 2012’de bir son vererek oyunu resmen duyurdu.

Warhammer 40.000: Dark Milennium

Son yıllarda iyi çıkış sergileyen Warhammer 40.000 yeni oyunu Dark Milennium ile 2013 yılında bizlerle olacak.

Black Mesa 2

Belki Half-Life 3 çıkmamış olabilir ama Valve biz bekleyenlere yeni bir yapım sunuyor.

Star Wars 1313

İsmi bilinmeyen bir kelle avcısını kontrol ettiğimiz yeniStar Wars oyunu Star Wars 1313 Unreal Engine 3 motorunu kullanılıyor. Lucas Arts tarafından geliştirilenyapımın daha geliştirme aşamasında olduğunu ve 2013 yılına yetişip yetişmeyeceğini bilmiyoruz. Lucas Arts Star Wars serisini sömürmeye devam ediyor…

Sponsorlu Bağlantılar

Prey 2

İlk oyunu ile beklentileri karşılayamayan Prey yeni oyunu Prey 2 ile farkını ortaya koymak istiyor.

DmC: Devil May Cry

Capcom’un fenomen serisi Devil May Cry’in yeni oyunu DmC: Devil May Cry 2013 yılında bizlerle…

Starcraft 2: Legacy of the Void

Blizzard’ın önemli serilerinden Starcraft 2’nin yeni oyunuda 2013 yılında çıkacak.

Generals 2

İlk oyunu ile fırtınalar estiren başarılı strateji oyunu Generals’ın ikinci oyunu duyurulması ile birlikte oyun dünyasında ve hayranlarında bir heyecan uyandırdı. EA Games tarafından dağıtılacak olan Generals 2 gelecek yıl bizlerle olacak.

Rayman Legends

Eğlenceli yapısı ile oyun severlere keyifli dakikalar yaşatan Rayman’in yeni oyunu Rayman Legends 2013 yılında piyasada olacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Tomb Raider

Square Enix’in 2013 yılı için büyük umutları olan oyunu Tomb Raider şimdide trend oldu bile. Lara Croft’un çaylak olduğu yıllara gidip hayatta kalma mücadelesi vereceğimiz yapım Crystal Dynamics tarafındangeliştirilmekte.

Insane

Infamous serisinin yapımcılarından yeni ve farklı biryapım daha, Insane 2013 yılında oyun dünyasına merhaba diyecek.

Tom Clancy’s Splinter Cell: Black List

Ubisoft tarafından geliştirilen başarılı oyun serisi Splinter Cell’in yeni oyunu Splinter Cell: Black List ilk olarak karşımıza E3 2012’de çıktı. Hem aksiyon hem de gizlilik konusunda oyuncuların beğenisini toplayan yapımın 2013 yılında piyasada olması bekleniyor.

Aliens: Colonial Marines

Sürekli olarak erteleme yiyen Aliens: Colonial Maries bakalım 2013 yılında çıkış yapabilecek mi?

The Elder Scrolls Online

2011 yılında yılın en iyi oyunu seçilen ve efsaneler arasına giren RPG oyunu Skyrim’den sonra yapımcı Bethesda serinin ilk online oyununu duyurdu. 2013 yılında Skyrim kalitesinde bir Online RPG oyunu bizleri bekliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

The Last of Us

Uncharted gibi önemli bir seriyi oyun dünyasınakazandıran Naughty Dog tarafından geliştirilen ve mükemmel görselleri ile dikkat çeken The Las of Us ile hayatta kalma mücadelesi vereceğiz. SadecePlaystation 3 için piyasada olacak olan oyun 2013 yılında bizlerle.

ZombiU

Nintendo’nun başarılı yeni nesil konsolu Wii U için çıkacak olan Zombi U oldukça iddialı bir yapım.

Homefront 2

İlk oyunu ile beklenmedik bir satış rakamı yakalayan yapımın ikinci oyunu için çalışmalar kısa süre sonra başladı. Oyunun dağıtıcısı THQ değişmedi ancak oyun artık Crytek tarafından CryEngine 3 kullanılarakhazırlanıyor.

Lost Planet 3

Capcom’un önemli serilerinden birisi olan LosPlanet’in yeni oyunu Lost Planet 3 ile buz gibi biraksiyon bizleri bekliyor.

Company of Heroes 2

Başarılı strateji oyunu serisi Company of Heroes’inyeni oyunu hızlı bir giriş yaptı ve şimdiden birçokoyuncuda heyecana neden oldu. Company of Heroes 2’in önümüzdeki yıl oyun marketlerde yerini alması bekleniyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Beyond: Two Souls

Quantic Dream firmasının KARA teknolojisi kullanılarakgeliştirilen Beyond: Two Souls E3 2012 fuarında en çok konuşulan oyunlardan birisi oldu. Oyun sadecePlaystation 3 için 2013 yılı içinde piyasada olacak.

SimCity

Sevilen strateji – simülasyon karışımı oyun SimCity’ninyeni oyunu 2013 yılında yenilenmiş görselleri ile piyasada olacak.

Kaynak: tamindir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com