Kategoriler
Teknoloji

2013 Yılının En İyi ve En Kötü Teknoloji Ürünleri

Yılın En İyi Teknoloji Ürünleri Neler?

Dünyadaki teknoloji otoritelerinden birisi olan Engadget teknoloji sitesi, her sene açıkladığı yılın en iyi teknoloji ürünlerini 2013 yılı içinde açıkladı. Son yıllarda piyasaya çıkan birçok teknolojik cihazlar mevcut. Özellikle yıl içinde gerçekleşen teknoloji fuarlarında da bu cihazlara birçok yeni cihazlar eklendi. Peki 2013 yılının en iyi teknoloji ürünü ile en kötü teknoloji ürünü hangisi? Gelin beraber bakalım…

En Kötü Teknoloji Ürünü de Belirlendi

Yılın en iyi akıllı telefonu olarak kişiselleştirilebilir tasarımı ve çeşitli yazılım özellikleri ile ön plana çıkan Motorola Moto X seçildi. Özellikle Amerika Birleşik Devletleri’nde kişiye özel tasarlanabilen Moto X, kullanıcıların beğenisini toplamıştı. Yılın kişisel bilgisayarı ise geçtiğimiz sene de olduğu gibi Retina Ekranlı Macbook Pro oldu. Yılın tableti Retina Ekranlı iPad Mini olurken, yılın en iyi oyun cihazı ödülüne Playstation 4 laik görüldü.

Sponsorlu Bağlantılar

2013 yılının teknoloji ürünleri

 

Giyilebilir cihazlar kategorisinin dahil edildiği bu yıl, ilk ödülün sahibi Nike’ın Fuelband SE cihazı oldu. Ama ödüller arasında diğerlerinden farklı olarak yılın en kötüsüne verilen ödül, bu yıl Samsung’un akıllı saati Galaxy Gear’ın oldu. Samsung’un akıllı saati özellikle kullanıcılarına yetersiz pil ömrü sunması ve suya dayanıklı olmaması sebebiyle beğenilmemiş, yüksek fiyatıyla beklenen satış rakamlarını elde edememişti.

İşte 2013 Yılının En İyi Teknoloji Ürünleri

  • Yılın En İyi Dijital Kamerası: Sony Cyber-shot RX10
  • Yılın En İyi E-Kitap Okucusu: Amazon Kindle Paperwhite
  • Yılın En İyi Ev İçi Eğlence Cihazı: Google Chromecast
  • Yılın En İyi Güvenlik Cihazı: Nest Protect
  • Yılın En İyi Ulaşım Aracı: Airbus A350 XWB
  • Yılın En Sıradışı Cihazı: Scentee
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com