Kategoriler
Mobil Özel

2013’ün En İyi 10 Android Oyunu

Android Oyunlarının En İyileri

Akıllı telefonların her geçen gün biraz daha gelişmesi ve bilgisayarlar ile yarışır seviyeye gelmesi ile birlikte alimizden telefonları düşürmez olduk. Hele bir de elinizdeki telefon Android sistemli bir telefon olunca işler biraz daha değişiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Android için oyunların geliştirilmesi sonucunda inanılmaz güzel oyunları mobil platformlarda oynamaya başladık. Android için geliştirilen bu harika oyunlar bilgisayar oyunlarına olan bağımlılığı ortadan kaldırdığı için oyun dünyasının ilgi odağı haline geldi.

iPhone ve iPad İçin En İyi 10 Oyun 2013

mobil oyunlar

2013 yılı itibari ile binlerce oyun Google Play Store’da yer alıyor. Ancak bunların hangisi oynamaya değer? Tek tek denemek yerine sizler için hazırladığımız en iyi 10 Android oyununu denemeniz yeterli.

1.New Star Soccer

Harika bir menajerlik oyunu olan New Star Soccer ile kendi takımınızı kurun, maçlara hazırlanın, sponsorluk anlaşmaları yapın sanalda özel hayatınızı ve sevgilinizi idare edin.

New Star Soccer

Oyunu indirmek için New Star Soccer için tıklayın…

2.Fruit Ninja

Ninja olmaya hazır mısınız? Kılıcınızı elinize alın ve meyveleri doğramaya başlayın. Kılıç kullanma sanatını meyveler üzerinde test edin.Ancak dikkat edin bombaları doğramayın.

Sponsorlu Bağlantılar

Oyunu indirmek için Fruit Ninja için tıklayın…

3.Jetpack Joyride

Jetpack Joyride oyunu bildiğiniz oyunlardan farklı bir platform oyunudur. Farklı şeyler arayanlar için bu oyunu öneriyoruz.Tek yapmanız gereken önünüze çıkan güvenlik sistemlerinden doğru zamanda ekrana dokunarak ve yükselerek korunmak.

Oyunu indirmek için Jetpack Joyride için tıklayın…

4.Doodle Jump

Harika bir zıplama oyunu olan Doodle Jump’ta ilk önce tek yapmanız gereken telefonunuzu sağa ve sola eğmek.Ancak ilerledikçe düşmanlarınızı ortaya çıkıyor ve ekrana dokunarak onları öldürmeniz de gerekiyor.

Doodle Jump

Oyunu indirmek için Doodle Jump için tıklayın…

5.Angry Birds Star Wars

Mobil dünyanın bir numaralı oyunu olan Angry Birds’in son versiyonu olan yıldız savaşları sürümünü kesinlikle denemelisiniz. Uzay kurallarının geçerli olduğu bu oyunu çok seveceksiniz.

Oyunu indirmek için Angry Birds Star Wars için tıklayın…

6.Minecraft Pocket

Bilgisayarların vazgeçilmez 2 boyutlu oyunu olan Minecraft’ın iPhone ve iPad sürümlerini de denemelisiniz. Büyük blokları kullanarak oluşturduğunuz yapılarla kendi yeteneğinizi ortaya koyun.

Minecraft Pocket

Oyunu indirmek için Minecraft Pocket için tıklayın…

7. Stick Cricket

Kriket hiç oynadınız mı? Eğer oynadıysanız bu oyunu çok seveceksiniz. Oynamayanlar için ise kesinlikle oynamalarını tavsiye ediyoruz. Reflekslerinize ve parmaklarınıza güveniyorsanız buyrun…

Sponsorlu Bağlantılar

Stick Cricket

Oyunu indirmek için Stick Cricket için tıklayın…

8. World of Goo

İnşa etme oyunları arasında oldukça etkileyici grafiklere sahip olan bu oyunda amacınız inşa ettiğiniz yapılarda Goo’ları düşürmeden boruya ulaşmak.

World of Goo

9. Tetris

Oyun dünyasının ilk göz ağrılarından birisi olan tetris oyunu şimdi mobil cihazlarda. Tekrar maziye gitmek ve bu oyunu akıllı telefonunuzda oynamak isterseniz tıklayın ve indirin.

Tetris

Oyunu indirmek için Tetris için tıklayın…

10. Temple Run 2

Temple Run ile birlikte yepyeni bir bir oyun anlayışı getiren bu oyunun 2. versiyonu daha eğlenceli ve daha sürükleyici. Tapınaktan kaçış hikayesi ile oldukça etkileyici oynanışı ile mobil telefonların en gözde oyunlarından birisi.

Oyunu indirmek için Temple Run için tıklayın…

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com