Kategoriler
Mobil Özel

2016 Yılının En İyi Akıllı Telefonları

Yılın En İyi Telefonları

Bir yılı daha geride bırakmaya hazırlanırken teknoloji alanındaki en hareketli pazar olan akıllı telefon pazarında 2016 yılı içinde belkide yüzlerce telefon tanıtıldı. Bu modellerin kimisi giriş seviyesinde kimisi orta seviyesinde kimisi ise en iyiler kategorisinde rekabet ettiler. Ama şüphesiz her zaman en iyiler gündeme geldi. Peki bu en iyiler hangileri? İşte en iddaalı markaların titizlikle geliştirdikleri ve reklamlarla popülerliklerini artırdıkları 2016 yılının en iyi akıllı telefon modelleri.

Sponsorlu Bağlantılar

2016’nın En İyi Akıllı Telefonları

1 – iPhone 7 / iPhone 7 Plus

iPhone 7 modelleri uzun süre merakla beklendi. Tanıtımı ise ilgi ile takip edildi. Gerek tasarımı gerekse donanım ile göz kamaştırdı. Ayrıca bu modeller birçok açıdan bir ilke imza attı. Örneğin ilk su geçirmezlik özelliğine sahip iPhone modeli oldular. Tabi eleştirenler de oldu.

iPhone 7 Plus Özellikleri ve Fiyatı

iPhone 7 Özellikleri ve Fiyatı

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus hakkında diğer haberler

iPhone 7 / iPhone 7 Plus Video

https://www.youtube.com/watch?v=Q6dsRpVyyWs

2 – Samsung Galaxy S7 / Galaxy S7 Edge

Apple’a rakip olan belki de tek marka olan Samsung üst seviyeli S modelinin en sonuncusu olan S7 modeli yine Apple gerçek anlamda rakip oldu. Hem tasarımı hemde donanım ve yazılımsal özellikleri birçok kişiyi memnun etti.

Samsung Galaxy S7 Özellikleri ve Fiyatı

Samsung Galaxy S7 Edge Özellikleri ve Fiyatı

Galaxy S7 / Galaxy S7 Edge hakkında diğer haberler

3 – Google Pixel / Google Pixel XL

Nexus modellerinden sonra nasıl bir telefon çıkaracağı merak konusu olan Google, birçok insanı ters köşe yaptı. Özellikle isim konusunda. Bu modellerdeki en dikkat çeken özellik ise en iyi çekime sahip kamerası oldu. Her iki modelde beklentileri karşıladı.

Google Pixel Özellikleri ve Fiyatı

Google Pixel XL Özellikleri ve Fiyatı

Pixel / Pixel XL Video

https://www.youtube.com/watch?v=Rykmwn0SMWU

4 – Motorola Moto Z

Şık tasarımı ve özellikle ortalama 50 saat batarya ömrü vaad etmesi ile dikkatleri çeken bu model yılın en iyileri arasında girmeyi hak ediyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Motorola Moto Z Özellikleri ve Fiyatı

5 – ZTE Axon 7

Ülkemizdeki telefon pazarına yeni giren ZTe üst seviyeli modeli olan Axon 7, yılın en iyileri arasına girdi. Özellikle kamera değeri ve Ram değeri çok iyi.

ZTE Axon 7 Özellikleri ve Fiyatı

6 – HTC 10

Gerek ülkemizde gerekse dünya çapında akıllı telefon pazarında en iddalı üreticilerden olan HTC, 10 modeli ile göz kamaştırdı.

HTC 10 Özellikleri ve Fiyatı

7 – Sony Xperia XZ

Özellikle su geçirmezlik konusunda en iddaalı marka olan Sony, son çıkardığı üçleme modeli ile yine pazarda iddaasını gösterdi. Xperia XZ modeli hem tasarımı hemde özellikleri ile en iyiler arasında.

Sony Xperia XZ Özellikleri ve Fiyatı

8 – LG G5

2016 yılının belki en dikkat çekici telefonu LG G5 idi. Çünkü farklı batarya tasarımı hemen herkesi çok şaşırttı. Ayrıca donanım özellikleri ile de çok iddaalı.

LG G5 Özellikleri ve Fiyatı

LG G5 Video

9 – iPhone 6s ve iPhone 6s Plus

Apple’ın bir önceki iPhone modelleri de halen çok iddaalı. Sonrasında çıkan bir çok model halen iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerini geçemedi.

Sponsorlu Bağlantılar

iPhone 6s Özellikleri ve Fiyatı

iPhone 6s Plus Özellikleri ve Fiyatı

10 – Huawei Honor 8

Yılın en iddaalı modellerinden birisi de şüphesiz Honor 8. Özellikle işlemci, Ram miktarı ve kamera özellikleri ile iddaasını ortaya koyan model yılın en iyilerinden.

Huawei Honor 8 Özellikleri ve Fiyatı

11 – Sony Xperia X Performance

Her zaman kamerası ile dikkatleri çeken bu model 5 inç ekranı ile büyük ekran sevmeyenler için geldi. Teknik özellikleri çok iyi.

Sony Xperia X Performance Özellikleri ve Fiyatı

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com