Kategoriler
Mobil

250 TL’ye Orta Sınıf Telefon – Doogee DG800 Valencia Akıllı Telefon Özellikleri ve Fiyatı

250 TL’ye Akıllı Telefon

Piyasaya her geçen gün yeni bir akıllı telefon çıkmakta. Kimsi üst seviye, kimisi orta seviye kimisi de en düşük seviye. Hepsinin de fiyatları el yakıyor. Özellikle Türkiye’de taksitli telefon satışı yasağından sonra. Ama Doogee isimli akıllı telefon üreticisi çok ucuza bir akıllı telefon üretti. Fiyatı 120 dolar yani yaklaşık 250 TL. Özellikleri ise orta sınıf yani 1200 TL ile 1500 TL arasındaki bir akıllı telefon özelliklerine sahip.

Özelliklerine Göre Fiyatı Çok Ucuz

DG800 Valencia’da 4.5 inç’lik 960×540 çözünürlüğünde IPS ekran, 1.3 GHz’lik MT6582 işlemci, 1 GB RAM, 2000 mAh batarya, 8 GB depolama alanı, 13 MP arka kamera ve 8 MP ön kamera bulunuyor. Ön kamerada 88 derecelik geniş açılı lens kullanılmış. İşletim sistemi ise Android 4.4.2 KitKat. Telefonun arka kapağı çıkartılıyor, pil değiştiriliyor ve 64 GB’a kadar da microSD kart desteği var.

Sponsorlu Bağlantılar

Doogee DG800 Valencia akıllı telefon özellikleri fiyatı

Şu anda Çin pazarında çıkan cihaz, Asya pazarında birkaç yere daha çıkacak. Birkaç kaynağa göreyse DOOGEE, uluslararası pazara açılmak istiyor, giriş ve orta segment pazarını da hedef almış durumda. Bu sene sonuna kadar belki Avrupa ve diğer ülkelere DG800 Valencia çıkabilir iddiaları var. Keşke böylesi ucuz bir telefon gelse. Özellikleri ve fiyatıyla tadından yenmez gibi.

Sponsorlu Bağlantılar

“250 TL’ye Orta Sınıf Telefon – Doogee DG800 Valencia Akıllı Telefon Özellikleri ve Fiyatı” için 3 yanıt

bendede DOOGEE DG800 VAR telefon çok iyi ama bataryası bitti ve bataryasınıda bulamıyorum sonuçta saticılarımız müşterilerini mağdur etmiş oluyorlar bu konunu giderilmesini rica ediyorum

Telefon Süper ama batarya ile ilgili sorun yaşıyorum
DG800 Bir telefon aldım batarya sorunu yaşıyorum Bataryayı nasıl alabilirim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com