Kategoriler
Mobil

3 Sim Kart Destekli Akıllı Telefon – Acer Liquid E700 Akıllı Telefon Özellikleri ve Fiyatı

Acer’dan Bir İlk

Bir zamanlar çift SIM kart destekli telefon çok zor bulunmakta idi. Hatta işinden dolayı iki SIM kart kullanmak zorunda olan insanlar iki telefon taşımak zorunda kalıyorlardı. Birçok çift Sim kart destekli telefonlar olmasınarağmen bu durum halen yaşanmakta. Hal böyle iken yani çift Sim kartlı telefonlara bile tamamen alışmamışken Acer, 3 Sim kart destekli telefonunu çıkardı. İşte karşınızda 3 Sim kart destekli Acer Liquid E700 akıllı telefon.

Acer Liquid E700 Özellikleri ve Fiyatı

Bu akıllı telefonun en dikkat çekici özelliği ise tam 3 SIM kart desteğinin bulunması. Ağustos ayında Avrupa’da satışa çıkacak ve 199 euro fiyat etiketine sahip olacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Acer Liquid E700 akıllı telefon

  • 5 inç IPS LCD ekran
  • 720 piksel ekran çözünürlüğü
  • 4 çekirdekli 1.2 GHz MediaTek işlemci
  • 2 GB Ram
  • 16 GB dahili depolama alanı
  • 8 megapiksel kamera
  • 3500 mAh batarya
Sponsorlu Bağlantılar

“3 Sim Kart Destekli Akıllı Telefon – Acer Liquid E700 Akıllı Telefon Özellikleri ve Fiyatı” için 4 yanıt

Ergun bey bende de vardi ama ekrani kirildi ekrani nasil temin edebiliriz

Şeref Karapıtık Bey, eğer Almanya’ da bir tanıdığınız varsa, oradan getirtebilirsiniz. Ben G. Afrika Johannesburg’ tan almıştım. Şubat ayında Almanya fiyatı 200 Euro civarındaydı, ancak telefon çok tuttuğu için şu anda herkes kafasına göre satıyor. 200 euro ya bulabilirseniz kaçırmayın derim.

mükemmel bir telefon. ocak ayından beri kullanıyorum, çok memnunum. 3500 lük batarya normal kullanımda iki full gün, yoğun kullanımda da en az 24 saat dayanıyor. ön kameradaki flaş, neredeyse tüm dünya ülkelerini ücretsiz olarak indirip ekleyebileceğiniz tomtom gps ve 3 sim kart desteği ile bence piyasadaki en iyi telefonlardan birisi. 2 gb ram birçok app in aynı anda çalışmasında dahi hiç bir kasma yapmıyor. galaxy note daki gibi not defteri özelliği var. ayrıca arka kamerayla selfie çekmek isterseniz, kameranın hemen altında bir deklanşör daha bulunuyor. ben 200 dolara almıştım, pasaport kaydıyla falan bana 600 tl ye gelmişti. xiaomi mi note pro alana kadar kullanacağım tek telefon budur.

Acer liquid e700 nereden alabilirim bir bilgi verirseniz sevinirim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com