Kategoriler
Mobil

3000 mAh’lik Yeni Samsung Galaxy S3 Bataryası Satışa Çıktı!

Yeni Batarya Satışa Sunuldu!

Samsung’un süper amiral gemisi Galaxy S3 için geliştirilen yeni batarya yurt dışında satışa sunuldu. Süper akıllı telefonun bataryasının yetersiz kaldığını düşünenler için geliştirilen bu yeni 3000 mAh’lik batarya ile Galaxy S3’ü daha üzün süreli kullanabileceksiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Normal şartlarda yeterli bir batarya kapasitesine sahip olan Samsung Galaxy S3 bazı kullanıcılar için yetersiz pil süresi sunuyordu. Özellikle telefonu hergün şarj etmek istemeyenler için yeni bataryalı çözüm geldi.

Samsung’un geliştirdiği bu yeni batarya eskisine nazaran bir kaç milimetre daha kalın. Bu yüzden bu yeni batarya yeni bir arka kapak ile birlikte satışa sunuldu. Bu yeni batarya ile birlikte telefonunuz bir kaç milimetre kalınlaşacak demek oluyor.

Yeni Galaxy S3 bataryası Türkiye’ye ne zaman gelir bilmiyoruz ama yurt dışında 65 dolar fiyat ile satışa sunulmuş durumda.

Sponsorlu Bağlantılar

“3000 mAh’lik Yeni Samsung Galaxy S3 Bataryası Satışa Çıktı!” için 2 yanıt

“SAMSUNG S3 3000MAH LİK PİL – BEYAZ” başlığı ile Teknosa da satılmakta. Şuan ki fiyatı %20 inidirimli 79.90 TL. Ayrıca Vatan bilgisayarda da var. Ama tavsiyem satın almadan önce müşteri hizmetlerini arayıp ürünün olup olmadığını teyit ettirmeniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com