Kategoriler
Teknoloji

4.5G Destekli Avea, Turkcell ve Vodafone SIM Kartlar

Sim Kartım 4.5G Uyumlu mu?

4.5G çalışmaları başladıktan sonra başta akıllı telefon ve tablet üreticileri olmak üzere 4.5G ihalesini alan şirketlerde çalışmalarına hız verdi. Şuan birçok telefon ve tablet kullanıcısı sahip oldukları telefon ve tabletin 4.5G ile uyumlu olup olmadıklarını kontrol etmekteler. Ama şöyle bir durum daha var ki sadece telefon ve tabletin 4.5G ile uyumlu olması yetmiyor. Aynı zamanda kullanılan Sim kartında 4.5G ile uyumlu olması gerekiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Turkcell Sim Kartım 4.5G ile Uyumlu mu?

Turkcell sim kart kullananlar öncelikle http://www.turkcell.com.tr/tr/4-5g adresine girin. Burada telefon numaranızı ve şifrenizi yazın ve “Sorgula” butonuna tıklayın. Eğer şifrenizi bilmiyorsanız, Turkcell Şifrenizi almak için SIFRE yazıp 2222’ye SMS gönderin.

Eğer Turkcell Sim kartınız 4.5G ile uyumlu ise yeşil renkte tik işareti karşınıza çıkacaktır. Ama Turkcell Sim kartınız 4.5G ile uyumlu değilse karşınıza kırmızı renkte “! (ünlem)” işareti çıkacaktır. Eğer Turkcell Sim kartınız uyumlu değilse aynı sayfadan 4.5G sim kart başvurusu yapabiliyorsunuz.

4.5g uyumlu sim kartlar

Avea ve Vodafone Sim Kartım 4.5G ile Uyumlu mu?

Vodafone sim karta sahip olanların işi biraz daha kolay. Öncelikle Vodafone sim kartınızı yerinden çıkarın ve üzerine bakın. Vodafone sim kartınızın üzerinde 3G yazısı olması gerekiyor. Ayrıca 64KB, 128KB ve 512KB yazılarından birisi de olmalıdır. Eğer böyleyse Vodafone sim kartınız 4.5G ile uyumlu demektir. Eğer değilse Vodafone sim kartınız 4.5G ile uyumlu değil demektir.

Avea sim kart sahipleri ise Avea bayiliklerine yada Türk Telekom bayiliklerine gitmeleri gerekmektedir.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com