Kategoriler
Donanım

4K Çözünürlüklü PlayStation 4 Neo Resmiyete Kavuştu

Sony, Yeni PlayStation 4 Neo Modelini Doğruladı

Oyun konsolları alanında lider konsollardan birisi olan PlayStation konsolunun yeni modeli Sony tarafından doğrulandı. Yeni nesil konsol olarak adlandırılan bu modelin ismi PlayStation 4 Neo. En son piyasaya sunduğu PlayStation 4 konsolu her ne kadar yüksek satış rakamlarına ulaşsa da birçok eleştiriler almıştı. Bunlardan birisi de görüntü kalitesi. Çünkü PlayStation 4 bütün oyunları değil 4K 1080 piksel kalitesinde bile göstermiyordu. Bu nedenle Sony, görüntü kalitesini 4K kalitesine yükseltecek yeni PlayStation modeli çalışmalarına başladı.

Sponsorlu Bağlantılar

4K Çözünürlüklü PlayStation 4 Neo

Sony, oyunları 4K görüntü kalitesinde oynayabilmek için yeni PlayStation modeli üzerinde çalışmaya başladı. Şu an için kesin bir çıkış tarihi belirtilmeyen bu yeni nesil PlayStation, yapılan açıklamalara göre piyasaya çıkması yakın bir zamanda olmayacak. Ama kesin olarak bilinen şu ki bir sonraki PlayStation 4 Neo ismindeki konsol kesinlikle 4K görüntü kalitesinde gelecek.

4K Çözünürlüklü PlayStation 4 Neo Resmiyete Kavuştu

Bu durum şimdiden PlayStation hayranlarını heyecanlandırdı. Diğer yandan bu açıklama ile hiç şüphesiz oyun geliştiriciler de bu durumu göz önüne alıp buna göre oyun geliştireceklerdir.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com