Kategoriler
İnternet Özel

6 Saniyelik Video Paylaşma Programı Vine Artık Windows da

Vine Bilgisayarlarda

Bildiğiniz gibi Vine uygulaması 2013 yılına damga vuran bir uygulama oldu. Akıllı telefonu olup sosyal medya meraklısı olan herkes mutlaka Vine uygulamasını kullanmıştır. 6 saniyelik videoları çekip anında paylaşabileceğiniz bir uygulama olan Vine artık bilgisayarlarımızda. Bir internet (web) tarayıcı şeklinde karşımıza çıkan Vine ile bilgisayarlarımızda aynı işlemleri yapabileceğiz.

Web Sürümü İle Geldi

2013 yılına damga vuran uygulamaları saymaya kalksak kesinlikle kendine ilk sıralarda yer bulacak olan Twitter’ın 6 saniyelik videolar paylaşma imkanı sunan uygulaması Vine, mobil cihazlardan sonra şimdi de tarayıcı sürümüyle karşımızda. Mobil uygulamadaki birçok özelliğe sahip olan Vine’ın tarayıcı versiyonunda gönderilere yorum yapabilir, gönderileri beğenebilir, dilerseniz Facebook veTwitter üzerinde paylaşabilirsiniz. Bunların yanında ana akış ekranı üzerinden takip ettiğiniz kişilerin paylaştığı videoları da izleyebileceğiniz Vine’ın tarayıcı versiyonunda şimdilik sadece video çekerek yayınlama olayı bulunmuyor. Ayrıca yeni video ve kişilerikeşfetme butonunun eksikliği de gözlerden kaçmıyor. Ancak video ekleme değil de bu keşfetme butonunun ilerleyen zamanlarda gelmesi bekleniyor.

Sponsorlu Bağlantılar

vine

Vine üyeliğiniz ile giriş yapabileceğiniz Vine’ın web sürümüne ulaşmak için tıklayın ve hemen tarayıcı üzerinden Vine kullanmaya başlayabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com