Kategoriler
Yazılım

64-bit PC İçin Medya Oynatıcı – VLC Media Player (64-bit) İndir

Bilgisayarda Video Oynatma Programı (64-bit)

VLC Media Player (64-bit) programını bilgisayarınıza indirip kurduktan sonra artık hemen hemen bütün video formatlarını yalnızca bu medya oynatıcı ile izleyebileceksiniz. 64-bit işletim sistemli bilgisayarlar için özel hazırlanmış bu yazılım ile sadece videoları değil dilerseniz müzikleri de liste halinde dinleyebilirsiniz. VLC Media Player (64-bit) programın da bulunan alt yazı desteği sayesinde alt yazılı film ya da dizileri sorunsuz bir şekilde izleyebileceksiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Windows işletim sistemleri için kullanışlı olan ve en iyi ücretsiz programlar arasında bulunan VLC Media Player (64-bit) programının arayüzünü ve tasarımını da zevkinize göre değiştirmeniz mümkündür. VLC Media Player (64-bit) programı ile istediğiniz takdir de ses kaydı veya video kaydı yapabilmeniz mümkündür. Programın içerisinde bulunan çeşitli ses efektleri ve ayarları ile dinleyeceğiniz müziklerin ve izleyeceğiniz videoların ses kalitesini arttırmanız da sizin elinizdedir.

Tüm Videoları Oynatan Program - VLC Media Player İndir

VLC Media Player (64-bit) programını bilgisayarınıza ücretsiz bir şekil de indirebilirsiniz. VLC Media Player (64-bit) programının dosya boyutu 29.10 MB‘dır. VLC Media Player (64-bit) programının Türkçe dil desteği bulunmaktadır. Böylelikle programı daha kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. VLC Media Player (64-bit) programının ayrıca ek olarak İngilizce dil desteği de bulunmaktadır. Win8, Win7, Vista, WinXP, Win8.1 gibi Windows işletim sistemli cihazlar da kullanabilirsiniz. VLC Media Player (64-bit) yazılımının üretici şirketi VideoLan Team isimli bir şirkettir.

İndirme Linki: VLC Media Player (64-bit) İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com