Kategoriler
İnceleme Özel

Age of Empires: World Domination Oyun İncelemesi

Age of Empires Artık Mobilde

Age of Empires: World Domination oyunu denildiğinde şüphesiz her oyunseverin aklına strateji oyunu gelmektedir. Zira strateji oyunu denildiğinde akla gelen ilk iki oyundan birisi Age of Empires oyunu. Bu oyun artık akıllı telefon ve tabletler içinde oynanabilir durumda. Hem Google Play’den hemde App Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Oyuna ilk girdiğiniz zaman – daha önce Age of Empires oynayanlar bilirler – sizden bir milliyet seçmeniz isteniyor. Klasik olarak taş, altın, odun, et gibi şeyler topluyorsunuz. Çünkü oyunda ilerlemeniz için bunlar gerekli. Bir yandan şehrinizi geliştirirken bir yandan da şehrinizi savunabileceğiniz ve gerektiğinde saldırabileceğiniz asker ve donanmaları yapmalısınız. Örnek olarak bina yapmalısınız. Bu binalar ev, asker çıkaran karargah, kule v.b. olabiliyor.

Oyunda çevredeki ağaçları kaldırmanız gerekiyor. Çünkü yapacağınız yeni binalar için bunları kesmeniz şart. Ama bu ağaçları kesmek için mücevher harcamanız gerekiyor. Oyunda aynı zamanda görevler de mevcut. İsterseniz bu görevleri de yapabilirsiniz. Eğer bu görevleri tamamlarsanız altın, odun, yiyecek, mücevher gibi birçok şey kazanabiliyorsunuz.

Age of Empires World Domination inceleme1

Savaşa Başlayın

Oyunda savaşa girdiğiniz zaman size neyi nasıl yapacağınız adım adım anlatılmakta. Ama daha önce Age of Empires oynayanlar çok daha çabuk neyin nasıl yapılacağını anlayacaklardır. Oynamayanlar için biraz karmaşık gelebilir ama oynadıka artık gözü kapalı herşeyi yapıyorsunuz.

Age of Empires World Domination inceleme2

Savaşa başlamadan önce size 10 dakika süre veriyor. Bu süre içinde kendinizi savaşa hazırlamalısınız. Savaş sırasında ise askerlerinizin üzerine dokunduğunuzda 3 farklı görev verebiliyorsunuz. Bunlar saldırma, savunma ve gözcülük yapma. Oyunda ilerledikçe savaşların büyüklüğü, kullanılan silahların ve savaşan askerlerin büyüklükleri ve durumları da büyüyor ve değişiyor. Yani Age of Empires oyunu kalitesini başarılı bir şekilde mobile taşımış diyebiliriz.

Sponsorlu Bağlantılar

Age of Empires World Domination inceleme3

Android Age of Empires: World Domination İndir (Uygulama mağazadan kaldırıldığı için benzer uygulamaların bulunduğu sayfaya yönlendirileceksiniz.)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com