Kategoriler
Mobil Özel

Akıllı Telefonlar İçin Ücretsiz Sesli ve Video Görüşme Uygulamaları

Akıllı Telefonlar İçin Ücretsiz Sesli ve Video Görüşme Uygulamaları

Wi-Fi kablosuz ağınız üzerinden sevdikleriniz ile ücretsiz bir şekilde mesajlaşmak, sesli aramalar yapmak ve video görüşmeleri yapmak ister misiniz? Kim istemez ki… O zaman Kablosuz ağınız yani Wi-Fi ağınız üzerinden arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizi ücretsiz bir şekilde sesli veya videolu arama yapmak için bu 4 uygulamayı kesinlikle kullanmalısınız.

Sponsorlu Bağlantılar

sesli ve video arama

Android, iOS, BlackBerry ve Windows Phone telefonlarınızda kullanabileceğiniz bu harika uygulamaları kısaca tanıtım indirme linklerini sizlere sunacağız.

Fring

Fring kullanıcıları ile ücretsiz olarak mesajlaşabileceğiniz, ücretsiz videolu veya sesli aramalar yapabileceğiniz bu uygulama Android, iOS ve Symbian işletim sistemli akıllı telefonları destekliyor.Ayrıca Fring uygulaması ile ön kameranız ile 4 kişiye kadar görüntülü aramalarda yapabiliyorsunuz.

Fring

NOT: UYGULAMA YAYINDAN KALDIRILMIŞTIR.

Skype

Microsoft satın aldıktan sonra Windows Live Messenger kişilerini de görüntüleyen Skype ile kendi aranızda ücretsiz mesajlaşabilir, sesli ve videolu aramalar yapabilir ve sabit telefonları uygun fiyatlar ile arayabilirsiniz.Skype’ın Android, iOS ve Windows Phone telefonları desteklediğiniz de belirtelim.

Uygulamayı kendi cihazınıza indirmek için tıklayın…

KakaoTalk

KakaoTalk uygulaması özellikle Android kullanıcıları arasında oldukça popüler. Bu uygulama ile kendi aranızda ücretsiz mesajlaşabilir, konuşabilir ve animasyonlu ifadelerle eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz.Uygulama Android, iOS, Windows Phone ve BlackBerry sistemlerini destekliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

KakaoTalk

Uygulamayı kendi cihazınıza indirmek için tıklayın…

Tango

Tango uygulamasının hem masaüstü hemde mobil cihazları destekleyen sürümü bulunuyor. Tango uygulaması ile de sesli ve videolu aramalar yapabiliyor, ücretsiz mesajlaşabiliyor ve sabit telefonları arayabiliyorsunuz. Uygulama Android, iOS, Windows Phone ve PC sistemlerini destekliyor.

Tango

Uygulamayı kendi cihazınıza indirmek için tıklayın…

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com