Kategoriler
Mobil

Akıllı Telefonları ve Tabletleri Mikroskopa Dönüştürme

Akıllı Telefon ve Tablet Mikroskop Oluyor

Teknoloji her geçen gün biraz daha şaşırtmakta. En son olarak şaşırtacak şey akıllı telefonların ve tabletlerin mikroskoba dönüştürülmesi. Evet eğer bir akıllı telefonunuz veya tabletiniz varsa bu akıllı telefonunuzu bir mikroskop olarak kullanabilirsiniz. Büyük küçük hemen herkeste merak uyandıran canlılara veya cisimlere yakından bakmak artık mümkün. Özellikle öğrenciler için oldukça faydalı olacak bu uygulama pek yakında.

340 Kat Yakınlaştırın

Mikroskobik detaylarla ilgili internette bulduğumuz görseller yakında çok daha zengin bir kütüphaneye dönüşebilir. Catalyst Frame adı verilen cihaz, akıllı telefonları tek bir klips hareketiyle birer mikroskoba dönüştürebiliyor. Bu portatif mikroskop ise nesneleri 340 kata kadar büyütebiliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Otomatik odaklama özelliğine sahip kameralı her akıllı telefon ve tabletle uyumlu olarak çalışan Catalyst Frame Mikroskop, mobil cihaza kolayca monte ediliyor ve cihazın lensine temas etmeksizin, uygun açıda kendi lensleriyle büyütme desteği sağlıyor.

Akıllı Telefonları ve Tabletleri Mikroskopa Dönüştürme

İki adet pille çalışan LED aydınlatması, incelediğiniz örneğin detaylarını kaçırmamanıza yardımcı oluyor. 35/50/170 kata kadar optik büyütme ve 1-2 mikron çözünürlük ile her şeye yakından bakmak bu mikroskop ile mümkün oluyor. Akıllı telefonun kamera özellikleri çerçevesinde bu görüntüleri videoya kaydetmek, standart veya panoramik fotoğraflarını çekmek elinizde.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com