Kategoriler
Mobil

Amazon Marka Akıllı Telefonlar Geliyor

Amazon’dan Akıllı Telefon

İnternet ürün satışı yapan ve bu alanda sektörünün öncülerinden olan Amazon artık akıllı telefon üretmenin peşinde. Eğer ortaya atılan iddaalar doğru ise Amazon’dan bomba gibi bir akıllı telefon gelecek. Bu iddaalar son 1 yıldır devam ediyor. Ama yaşanan son gelişmeler bu akıllı telefonun yakında duyurulacağı yönünde. Belirtilen en erken tarih ise 3 ay.

6 Aya Kadar Gelecek

KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo’ya göre, Amazon’un akıllı telefonu 3 ile 6 ay arasında bir süre içerisinde çıkacak. Amazon’un akılı telefonunda e-okuyucular ve tabletlerle benzer donanım stratejisini kullanacağı da söylenenler arasında. Öte yandan yakında ortaya çıkacak olan bu cihaz ile alakalı en dikkat çeken iddia ise tam olarak 6 kameraya sahip olacağı iddiası.

Sponsorlu Bağlantılar

Amazon akıllı telefon

Evet yanlış duymadınız, tam 6 kamera! Ming-Chi Kuo, akıllı telefondaki anahtar özelliğin, 6 kamera olacağına inandıklarını söyledi. Belirtilene göre, şu an standart haline gelen iki kameranın dışındaki dört kamera jest kontrolü için kullanılacak. Şu anda bu cihaz hakkında bunların dışında başka bir bilgi yer almıyor. Ancak 6 kameralı bir akıllı telefonun, mobil dünyada çok ses getireceğini şimdiden rahatlıkla söyleyebiliriz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com