Kategoriler
Teknoloji

Android 4.5G Ayarı Nasıl Yapılır?

Android Akıllı Telefon ve Tabletlerde 4.5G Nasıl Ayarlanır?

1 Nisan 2016 tarihinde artık ülkemiz yeni bir döneme giriyor. 4.5G teknolojisi geliyor. 450 Mbps hıza kadar ulaşılacak olan bu teknoloji için çalışmalar artık meyvelerini vermeye başladı. Öyle ki Turkcell birkaç şehirde testler yaptı ve başarılı sonuçlar elde etti.

Sponsorlu Bağlantılar

Bu doğrultuda bizlerde sahip olduğumuz akıllı telefonlarımızda bazı ayarlar yapmak zorunda kalacağız. Bunlardan birisi de Android işletim sistemli akıllı telefonlar ve tabletler. Yani eğer bir Android işletim sistemli mobil cihaza sahipseniz 4.5G ayarı yapmalısınız. Kullandığınız marka ve modele göre işlem detayları farklılıklar gösterebilir ama genel olarak mantık aynı.

Biz burada örnek olması bakımından Asus Zenfone Laser 2 (ZE550KL) ile HTC One A9 akıllı telefonlarında nasıl yapıldığını anlatacağız.

Android Telefonlarda 4 G / 4.5 G Ayarı Ayarlama

Asus Zenfone Laser 2 4G / 4.5G Ayarı Nasıl Yapılır?

Asus Zenfone Laser 2 akıllı telefonda 4.5G ayarını yapabilmeniz için “Menü > Ayarlar > Kablosuz ve ağlar > Diğer > Hücresel ağlar > Tercih edilen ağ türü” yolunu izleyin. Karşınıza çıkan ekrandaki seçeneklerden “2G/3G/4G” seçeneğini işaretleyin. Hepsi bu kadar.

android 4.5g ayarı nasıl yapılır

HTC One A9 4G / 4.5G Ayarı Nasıl Yapılır?

HTC One A9 akıllı telefonda 4.5G ayarını yapabilmeniz için “Menü > Ayarlar > Mobil veri > Şebeke modu” yolunu izleyin. Karşınıza çıkan ekrandaki seçeneklerden “2G/3G/4G otomatik” seçeneğini işaretleyin. Hepsi bu kadar.

Sponsorlu Bağlantılar

LG 4G / 4.5G Ayarı Nasıl Yapılır?

LG marka akıllı telefonlarda 4G yada 4.5G ayarını yapabilmek için “Menü > Ayarlar > Kablosuz Ağlar > Daha fazla > Mobil şebekeler > Ağ modu” yolunu izleyin. Karşınıza çıkan ekrandaki seçenekler arasında “LTE” yazısının olduğu seçeneğini işaretleyin. Örneğin “Otomatik GSM/WCDMA/LTE”. Hepsi bu kadar.

Samsung Galaxy J5 4G / 4.5G Ayarı Nasıl Yapılır?

Samsung Galaxy J5 akıllı telefonda 4G yada 4.5G ayarını yapabilmek için “Menü > Ayarlar > Bağlantılar > Mobil Ağlar > Şebeke modu” yolunu izleyin. Karşınıza çıkan ekrandaki seçenekler arasında “LTE/WCDMA/GSM” yazısının olduğu seçeneğini işaretleyin.

GM5 ve GM5 Plus 4G / 4.5G Ayarı Nasıl Yapılır?

General Mobile 5 ve General Mobile 5 Plus akıllı telefonda 4G yada 4.5G ayarını yapabilmek için “Menü > Ayarlar > Kablosuz ve ağlar > Diğer > Hücresel Ağlar > Tercih edilen ağ türü” yolunu izleyin. Karşınıza çıkan ekrandaki seçenekler arasında “LTE” yazısının olduğu seçeneğini işaretleyin. Hepsi bu kadar.

Samsung Galaxy Note 5 4G / 4.5G Ayarı Nasıl Yapılır?

Samsung Galaxy Note 5 akıllı telefonda 4G yada 4.5G ayarını yapabilmek için “Menü > Ayarlar > Bağlantılar > Mobil Ağlar > Şebeke modu” yolunu izleyin. Karşınıza çıkan ekrandaki seçenekler arasında “LTE/3G/2G” yazısının olduğu seçeneğini işaretleyin.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com