Kategoriler
Android Özel

Android İçin Aksiyon ve Macera Oyunu – Rayman Fiesta Run

Android İçin Eğlenceli Bir Oyun

Rayman Jungle Run oyununu oynayanlar bilirler. Rayman Fiesta Run oyunu, Rayman Jungle Run oyunundan daha zevkli ve daha eğlenceli. Üstelik artık Android işletim sistemli cihazlar için geldi. Önünüze çıkan zorlu engelleri üstün yetenekleriniz ile aşmanız gerekiyor. Bildiğiniz gibi Rayman’ın bu macerası Windows Phone ve iOS işletim sistemli cihazlar içinde mevcut.

Rayman Fiesta Run Artık Android ‘de!

Rayman Fiesta Run oyunu sonsuz koşu oyunudur. Oyunda hem önünüze engeller çıkıyor hemde sizi yok etmek için arkanızdan tehlikeli yaratıklar veya alevler geliyor. Oyunda aksiyon bir an bile olsun durmuyor. Oyunda sürekli olarak ya koşuyorsunuz ya kayıyorsunuz ya yüzüyorsunuz yada zıplıyorsunuz. Yani devamlı olarak bir hareket halindesiniz. Bu hareketlilik halinde tehlikeleri çok iyi görmelisiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Rayman Fiesta Run Android

Lav ile dolu kazanların üzerinde zıpla, buzlu alanlarda kayarken mayınların üzerinden atla, denizin içindeki mayınlara gelmeden zıpla, buzların üzerinde kayarken ellerinde 3 çatallı şeytani silahlara sahip arkandan gelen balıklardan kaç, ahtapota dokunmamak için kayarken mutlaka eğil ve daha neler neler…

Android işletim sistemli cihazınızda Rayman Fiesta Run oyununu oynarken bir yandan da puanları toplayarak online sıralamada en üst çık ve bu başarını sosyal medyada paylaş. Önünüze çıkan engelleri ağzından çıkan alev ile yok etmeyi de unutma.

Rayman Fiesta Run Oyun Videosu

Android İçin Rayman Fiesta Run İndir Download

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com