Kategoriler
Android

Android İçin Çoklu Dropbox Hesabı Açma Uygulaması – B1 File Manager

Birden Fazla Dropbox Hesabı Açma

Dropbox depolama alanı oluşturma servisini hemen herkes bilir. İlk önce Windows bilgisayarlarla başlayıp sonrasında Mac bilgisayarlar ve akıllı telefon ve tabletler içinde uygulaması yayınlanan Dropbox için artık çoklu oturum açma imkanınız var. Bu özellik şimdilik Android işletim sistemli akıllı telefonlarda ve tabletlerde geçerli. Yani eğer bir Android cihazınız varsa aynı cihazınızda birden fazla Dropbox hesabı açabilirsiniz.

Sadece Android Cihazlar İçin

Android platformunda Dropbox’ın kendi uygulamasını kullandığınızda, yalnızca tek bir Dropbox hesabını seçme şansınız oluyor. Oysa bazı kullanıcılar (özellikle rakiplerine göre daha kısıtlı yer sunduğu için) Dropbox’ı birden fazla hesapla kullanıyor. Bu gibi durumlarda ücretsiz Android uygulaması B1 File Manager’ı tercih edebilirsiniz. Temelde bir Android dosya gezgini olan B1 File Manager ile farklı Dropbox hesapları arasında da kolayca gezinmeniz mümkün.

Sponsorlu Bağlantılar

B1 File Manager-a1

Tek yapmanız gereken, “Add Network” seçeneğine tıklayarak, yeni Dropbox hesabının bilgilerini girmek. Böylelikle birçok hesabı aynı uygulama üzerinden görüntüleyip, yönetmeniz mümkün oluyor. Android’in bir diğer popüler uygulaması olan Dosya Yöneticisi ile benzer bir arayüz sunan B1 File Manager, dosyaları taşıma, silme, kopyalama ve paylaşma gibi işlemleri oldukça kolaylaştırıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com