Kategoriler
Android Özel

Android İçin En İyi Duvar Kağıdı Oluşturma Uygulamaları

Kendi Duvar Kağıdınızı Kendiniz Yapın

Bilindiği gibi Android cihazlarımıza farklı bir hava katmak ve sıradanlıktan kurtulmak için duvar kağıtları kullanırız. Ama eğer isterseniz kendi duvar kağıdınızı da kendiniz yapabilirsiniz. Google Play Store’da bununla ilgili birçok uygulama bulabilirsiniz ama biz bu konuda en iyiler arasında olan uygulamaları seçtik. İşte Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kendi duvar kağıtlarınızı oluşturacağınız duvar kağıtları.

Sponsorlu Bağlantılar

En İyi Android Duvar Kağıdı Hazırlama Uygulamaları

Visions of Chaos

Visions of Chaos uygulaması herhangi bir reklam içermiyor. İçeriğinde bulunan duvar kağıtları birer sanat eseri. Desteklediği modlar Buffalo Fractals, Burning Ship Fractals, Mandelbrot Fractals, Newton Fractals, 2 boyutlu Hücre, 2 boyutlu Döngüsel Hücresel, OpenGL ES Gölge editörü.

Android İçin Visions of Chaos İndir

Fractal Exploration

Fractal Exploration uygulaması da bu alanda oldukça başarılı bir uygulama. Bu uygulamadaki duvar kağıtları negatif fotoğraf çekimi türünde diyebiliriz. Sıradan duvar kağıtlarına farklı görünümler kazandıran bir uygulama.

Android İçin Fractal Exploration İndir

Fractview

Fractview uygulaması da sanat eseri duvar kağıtları oluşturmanıza imkan tanıyan bir uygulama. Hazırladığınız duvar kağıtları PNG formatında kaydedilmekte ve isterseniz paylaşabilirsiniz. Ölçekleme, döndürme ve kesme gibi görüntü işleme işlemleri ve anında ön izleme yapabilirsiniz.

Android İçin Fractview İndir

Fractaline

Fractaline uygulaması bana daha çok uzay boşluğunda olma hissini verdi. Verilen noktaları birleştirerek farklı görünümler ortaya çıkaracaksınız. Kullandıkça hoşunuza gidebilecek bir uygulama. Eğer isterseniz rastgele fraktallar da oluşturabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Android İçin Fractaline İndir

Fractal Explorer

Fractal Explorer uygulaması da önceki uygulamalara benzer bir uygulama. Kendi zevkinizi ortaya çıkaracağınız biraz da negatif fotoğraf çekimlerini andıran şablonlara sahip bir uygulama. Oluşturduğunuz duvar kağıtlarını galerinize kaydedebilir ve isterseniz paylaşabilirsiniz.

NOT: UYGULAMA GOOGLE PLAY STORE’DAN KALDIRILMIŞTIR.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com