Kategoriler
Android

Android İçin En İyi Gerçekçi Balık Tutma Oyunu – i Fishing Lite

En Popüler Balık Tutuma Oyunu

14 milyondan fazla indirilen en popüler iPhone balıkçılık oyunu şimdi Android için indirilebilir durumda.Ücretsiz sürümde bir göl bulunmaktadır ancak paralı sürümünü alırsanız 15 gölde balık tutabileceksiniz. Android için en gerçekçi ve derinlemesine balık tutma oyunudur. Diğer balıkçılık oyunları gibi bir arcade oyun olmayan i Fishing, hevesli bir balıkçı tarafından yazılmış bir balıkçılık simülatörüdür.

Sponsorlu Bağlantılar

i Fishing

Uygulamanın Bazı Özellikleri

  • Yüksek çözünürlüklü 960×640 grafik
  • Yakalamak için tatlı su balıklarından (levrek, siyah crappie, Bluegill, smallmouth bas, ağızlı levrek, walleye, turna, sazan, yayın balığı, ve misk) türlerinin çoğu
  • Balık bulucu özelliği göl üzerinde iyi yerler ararlar
  • 3 zorluk derecesi ve Turnuva modları.
  • 40 gerçek arka plan ve farklı ortam

Oyunda yapmanız gereken teknenizi balıkların yoğun olduğu bir bölgeye götürmek. Daha sonra oltanızı denize fırlatarak balıkların gelmesini bekleyeceksiniz. Oltayı sağa ve sola oynattıkça balık yakalama şansınızı yüzdelik oranlarla görebiliyorsunuz.

Uygulamanın Videosu

Uygulamayı indirmeden önce bilmeniz gerekenler arasında uygulamanın Android 2.2 ve üzeri sürüm gerektirdiği, boyutunun 20 MB olduğu ve Google Play Store’da 5 üzerinde 4.4 puan aldığını söyleyelim.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com