Kategoriler
Android

Android İçin En İyi Pilates Uygulamaları

Pilates Dersleriniz Yanınızda

Özellikle kadınlar tarafından rağbet gören pilates dersleri artık Android cihazlarımıza kadar girdi. Zayıflamak için yapılan egzersizlerden oluşan bir spor olan pilates egzersizlerini isterseniz eğlenceli hale getirebilirsiniz. Android cihazlarınızda yapacağınız bu pilates egzersizleri ile vücudunuzun dayanıklılığını artıracak, vücudunuzu güçlendirecek ve vücudunuz daha esnek bir hale gelecek.

Sponsorlu Bağlantılar

Normal şartlarda pilates yapmak için ücretli spor salonlarına gitmek gerekir ama artık teknolojinin de gelişmesiyle artık Android akıllı telefonlarımıza veya tabletlerimize yükleyeceğiniz uygulamalar ile istediğiniz yerde istediğiniz zaman pilates egzersizleri yapabilirsiniz. Bu uygulamaların bazıları ücretli iken bazıları ücretsiz.

En İyi Pilates Uygulamaları

android pilates uygulaması

12 Dakika Pilates

Android 2.1 ve üzeri işletim sistemli mobil cihazlarınızda kullanacağınız bu uygulama tamamen ücretsizdir. Adından da anlaşılacağı gibi sadece 12 dakikanızı ayırarak pilates egzersizleri yapabilirsiniz.

Better Body Pilates

Adından da anlaşılacağı gibi en iyi vücut hareketlerini yaptırarak pilates yapmanızı vaad eden bu uygulama 10 TL’nin altında bir ücretle Google Play Store’da yayınlanmakta ve Android 2.3.3 ve üzeri işletim sistemli cihazlar için indirilebilir.

Blogilates

Android 2.3 ve üzeri işletim sistemli mobil cihazlarınızda kullanacağınız bu uygulama tamamen ücretsizdir. Pilates yapmayı sevmeyenler Cassety sayesinde sevecektir.

Sponsorlu Bağlantılar

Pilates 24/7 Workouts

7 gün 24 saat pilates anlamı taşıyan bu pilates uygulaması 10 TL’nin altında bir ücretle sizlere sunulmakta. Özellikle Android 1.5 ve üzeri işletim sistemli cihazlar için sunulması daha geniş bir tabana yayılması demektir. Bu uygulamada profesyonel pilates hocalarının derslerini bulabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com