Kategoriler
Android

Android İçin En İyi Pokemon Oyunu – Pokémon GO İndir

Android için Pokemon Go Oyunu

Pokémon GO oyununu Android işletim sistemli cihazlarınıza indirerek heyecana başlayabilirsiniz. Oyuna ilk girdiğimizde kendimize özel bir karakter oluşturuyoruz. Daha sonra oyun açıldığında üç adet pokemondan sadece birisini seçmemiz gerekmektedir. Bu pokemonlar; CharmanderSquirtle ve Bulbasaur. Ardından GPS ile sokakları gezerek yeni pokemonlar keşfetmeye çıkıyoruz. Bulduğumuz yeni pokemonun üzerine tıklayarak poke topunu fırlatıp yakalıyoruz. Ardından sokaklarda ki PokeStop noktalarına giderek poke topu ya da çeşitli itemleri ücretsiz olarak alabiliyoruz.

Sponsorlu Bağlantılar

Ardından oyun içerisinde 5. level‘a geldikten sonra mor, kırmızı ya da sarı takımlardan birisini seçiyoruz. Böylelikle GYM’lerde savaşma imkanı sağlıyoruz. GYM’leri fethetmeye başladıktan sonra bizlere 10 adet oyun altını veriyor ve bu altınlarla shop’a giderek çeşitli itemler alabiliyoruz. Yakaladığınız pokemonların verdikleri itemleri boşuna harcamaz ve saklarsanız daha sonra yakalayacağınız güçlü pokemonları geliştirebilir ve evrim geçirmesine sebep olabilirsiniz.

Oyuna ilk başladığınızda yukarıda saydığımız pokemonları almaz ve onlardan uzaklaşırsanız ve bu işlemi 4 defa gerçekleştirirseniz oyunun en çok sevilen pokemonu olan Pikachu’yu yakalama imkanına sahip olabilirsiniz. Yakalamış olduğunuz pokemonların güçleri farklılık gösterebilir.

Android İçin En İyi Pokemon Oyunu - Pokémon GO İndir

Pokemon Go Oyunu Videosu İzle


Android için Pokémon GO oyununu akıllı telefon ve tabletlere ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Türkçe dil desteği bulunmuyorken İngilizce dil desteği vardır. Pokémon GO oyununun boyutu 58.06 MB‘dır. Oyununun üreticisi ise Niantic Inc.’dir.

İndirme Linki: Pokémon GO İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com