Kategoriler
Android Özel

Android İçin En İyi Şifre Koyma (Kilitleme) Uygulamaları

Akıllı Telefon ve Tablet İçin Şifre Koyma Uygulamaları

Android işletim sistemli akıllı telefonlar yada tabletler artık birçok insanın özeli haline gelmiş durumda. Özellikle fotoğraf, video ve mesajlaşmalar gibi veriler bazıları için çok önemli. Diğer yandan küçük kardeşiniz varsa ve Android cihazınızı oyun oynaması yada video izlemesi için veriyorsanız istemeden de olsa sizin için önemli olan verileri silebiliyor. Kısacası akıllı telefonunuzda yada tabletinizde sizin için önemli olan şeylerin silinmemesi yada başkaları tarafından görülmemesi için ilgili bölümleri şifreleyebilirsiniz. Bunun için onlarca uygulama bulabilirsiniz ama bizler, sizler için bu alanda kaliteli olan uygulamaları bir araya getirdik.

Sponsorlu Bağlantılar

Akıllı Telefona ve Tablete Parola Koyma Uygulamaları

AppLock (DoMobile Lab)

SMS , Rehber, Gmail , Facebook , Galeri, Ayarlar , Arama ve seçtiğiniz herhangi bir uygulamayı kilitleyerek koruyabilirsiniz. 200 milyondan fazla indirilme ve Google Play’deki en iyi uygulamalardan.

AppLock (DoMobile Lab) İndir

Smart AppLock (ThinkYeah Mobile)

Video, fotoğraf gibi(Galeri), kısa mesajlar(SMS veya MMS) arama kayıtları ve her türlü uygulamaları kilitleyebilirsiniz. Çocukların farkında olmadan yaptıkları satın alma işlemlerini engellemek için marketi ve oyunları kilitleme.

Smart AppLock (ThinkYeah Mobile) İndir

Perfect AppLock

Whatsapp, Facebook, Twitter, Skype, SMS, e-posta, Galeri, Kamera, USB bağlantısı, Ayarlar ve seçtiğiniz herhangi uygulamaya şifre koyarak yada desen şeklinde kilitleyebilirsiniz.

Perfect AppLock

Norton App Lock (NortonMobile)

Adından da anlaşılacağı gibi bir anti virüs programı geliştiricisi olan Norton tarafından geliştirilen bu uygulama ile istediğiniz uygulama, oyun yada bölüme şifre ile yada desen ile parola koyabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Norton App Lock (NortonMobile) İndir

AppLock (IVYMOBILE)

Bu uygulama sayesinde Android cihazınızdaki Facebook, WhatsApp, Messenger, Asma, Twitter, Instagram, Snapchat, WeChat gibi uygulamaları, fotoğrafları, videoları ve diğer özel verileri şifre kilidi veya desen kilidi ile kilitleyebilirsiniz.

AppLock (IVYMOBILE) İndir

AppLock – Fingerprint Unlock

İstediğiniz bölüme şifre koyabileceğiniz bu uygulama şifreyi girmeye çalışanların fotoğraflarını çekerek size gösterir. Bazı özellikleri şöyle;

  • Sistem uygulamalarını kilitleme
  • İndirilen uygulamaları kilitleme
  • Gelişmiş uygulamaları kilitleme
  • Parmak izi, PIN ve desen ile kilitleme
  • PIN ve deseni gizleme
  • Gelişmiş güvenlik: Şifre korumalı postalar, sohbetler, fotoğraflar, galeri ve dokümanlar için güvenli koruma.

AppLock – Fingerprint Unlock İndir

Kilitleyici (burakgon)

Yerli bir uygulama olan bu uygulama ile fotoğraflarınızı, galerinizi ve mesajlarınızı kurnaz kişilere ve meraklı arkadaşlarınıza karşı kilitleyebilirsiniz.

Kilitleyici (burakgon) İndir

AppLock (SpSoft)

Bu uygulama Android cihazınızı parola, şifre, desen veya hareket ile şifreler ve korur. Ayrıca isterseniz her bir uygulama için ayrı parola oluşturma desteği yani çoklu parola özelliği ile kilitlediğiniz her uygulamaya farklı bir kilit koyabilirsiniz.

AppLock (SpSoft) İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com