Kategoriler
Android

Android İçin Eşleştirme Oyunu – Gardenscapes – New Acres İndir

Gardenscapes – New Acres oyununu Android işletim sistemli akıllı telefonlarınıza ve tabletlere indirerek eşleştirme oyunu oynayabilirsiniz. Candy Crush Saga benzeri bir oyun olan Gardenscapes – New Acres oyununda ekranda bulunan meyve ve sebzeleri üç tanesini yan yana veya üst üste getirmektir. Oyuna ilk başladığınız da biraz zorlu gibi gelse de artık göz aşinalığı başladığı için ve elleriniz daha hızlı hareket ettiği için mantıklı düşünebiliyor ve kolayca oynayabiliyorsunuz. Oyunda ki sesler, grafik ve efektler oldukça gelişmiş durumdadır.

Sponsorlu Bağlantılar

Gаrdеnsсареs – Nеw Асrеs оуunuуlа еskі іhtіşаmınа tеkrаr kаvuşturmаk іstеdіğіmіz bаhçеnіn hіkауеsіnе gіrіуоruz. Оуundаkі аsıl аmаç 3 аdеt mеуvе, sеbzе, çіçеk gіbі nеsnеуі еşlеştіrmеk оlsа dа еğlеnсеlі kаrаktеrlеrlе bаhçеmіzіn dеkоrаsуоnundа rоl аlасаğız. Ауrıса bіzе уаrdımсı оlmаk іçіn bіr kаç nеşеlі hауvаn dа уаnı bаşımızdа оlасаk. Оуunu hеmеn іndіrеrеk bu eğlencenin içerisine hemen girebilirsiniz.

Android İçin Eşleştirme Oyunu - Gardenscapes - New Acres İndir

Gardenscapes – New Acres oyununu mobil telefonunuza ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Gardenscapes – New Acres oyununun İngilizce dil desteği bulunmaktadır. Playrix isimli kişi tarafından üretilen Gardenscapes – New Acres oyunun dosya boyutu cihaza göre değişiklik gösterir. Android işletim sistemine sahip akıllı mobil telefonlar da ve tabletler de Gardenscapes – New Acres oyununu oynayabilirsiniz.

İndirme Linki:  Gardenscapes – New Acres 

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com