Kategoriler
Android

Android İçin Fotoğraflara Kolay Efekt Verme Uygulaması – Pixlr-o-matic

 

Sponsorlu Bağlantılar

Fotoğraflarınıza basit yoldan profesyonelce efektler veren uygulama

Fotoğraflarınıza eğlenceli retro efektler eklemek ve güzel görünümlü eski resimler haline fotoğrafları dönüştürmek bu uygulama ile çok kolay.Düzenleme efektleri ve çerçeveleri ile Pixlr-o-matic size bir kaç adımda harika fotoğraflar oluşturmanızı sağlıyor.

Uygulamayı indirmeden önce bilmeniz gerekenler; Android 2.1 ve üzeri işletim sistemlerinde çalışıyor,  6.5 MB boyuta sahip, Google Play Store üzerinde 5 üzerinde 4.7 puan almış ve ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Daha önce Pixlr-o-matic uygulamasının nasıl kullanıldığını sizlere detaylıca anlatmıştım.Aşağıdaki linten o yazımı inceleyebilirsiniz…

Pixlr-o-matic Nasıl Kullanılır?

Uygulama içerisinde yüzlerce efekt ve çerçevenin bulunduğunu söyleyelim.Görüntüleri orijinal görüntünün çözünürlüğüne bağlı olarak, yüksek çözünürlükte kaydedilebilir.Oluşturduğunuz yeni görüntüleri galerinize kaydedebiliyorsunuz.

İster kameranız ile yeni fotoğraflar çekip hemen düzenleyin istersenizde galerinizden bir fotoğraf seçip düzenlemeye başlayın. Oluşturduğunuz fotoğrafları anında sosyal ağlarda paylaşabiliyorsunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Uygulamayı indirin: Pixlr-o-matic

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com