Kategoriler
Android

Android İçin İş Bankası Uygulaması – İşCep

 

Sponsorlu Bağlantılar

Türkiye İş Bankasının Android telefonlar için hazırlamış olduğu resmi uygulamayı sizlere sunuyorum.Bankacılık işlemlerinizi bankaya gitmeden cep telefonunuzdan halletmeniz için tasarlanan bu uygulama birbirinden güzel hizmetler sunuyor.

İşCep

Uygulamanın Özellikleri

Oturduğunuz yerden bankacılık işlemlerini yapabileceğiniz bu uygulama ile şu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz;

  1. Bankacılık İşlemleri: Para transferleri, yatırım işlemleri, hisse senedi işlemleri, döviz alış/satış, fatura ödemeleri, kredi başvuruları, şans oyunları ödemeleri gibi pek çok bankacılık işlemini 7 gün 24 saat daha hızlı, daha kolay ve daha hesaplı yapmak sizin elinizde.
  2. Cep Anahtar: Tek kullanımlık şifre ile İnternet Şubesi’ne girebilir, Bankamatiklerimizden kartsız para çekebilirsiniz.
  3. En Yakın İş Bankası: Tüm Şubelerimizin çalışma saatleri ile Şube ve Bankamatiklerimizin konumları ve adresleri hakkında bilgi alabilirsiniz.
  4. Ekonomi Bülteni: İş Bankası için hazırlanan günlük Ekonomi Bülteni’ni izleyebilirsiniz.
  5. Anında Şifre: Kart bilgileriniz ile müşteri şifrenizi oluşturabilirsiniz.
  6. Anında Müşteri: İş Bankası müşterisi değilseniz, TC kimlik ve cep telefonu numaranızla müşterimiz olmak için başvurabilirsiniz.

Uygulamayı indir: İşCep

Sponsorlu Bağlantılar

“Android İçin İş Bankası Uygulaması – İşCep” için 2 yanıt

Merhaba,
Symbian uygulama ve oyun mağazası olan Ovi mağazayı kapattı. Ama Symbian işletim sistemli cihazlara uygulama ve oyun yükleyebileceğiniz iki mağaza var. Bunlar http://ovi.sigma.apps.opera.com/en_tr/ ve http://symbian.apps.opera.com/tr_tr/ . Ayrıca işcep uygulaması için İşbankasının resmi sitesinin uygulama sayfası http://www.isbank.com.tr/TR/aninda-bankacilik/iscep/Sayfalar/iscep.aspx . Buradan da inceleyebilirsiniz. Ama galiba Symbian işletim sistemi için işcep uygulamasını kaldırmışlar.

merhaba nokia N8 için işcep uygulaması Yok mu bulamadım varsa aktıf bir link atar misiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com