Kategoriler
Android

Android İçin Kablosuz İnternet Bağlantısı (WiFi) Bulma Uygulaması – WiFi Finder

Kablosuz İnternet (WiFi) Noktalarını Ücretsiz Bulun

WiFi Finder isimli uygulama Çevrenizdeki koblosuz bağlantıları yani Wi-Fi bağlantılarını gösteren bir uygulamaladır. Gittiğiniz her yerde kablosuz internet bağlantısı neredeyse mevcut. Durum böyle olunca da çevrenizdeki kablosuz ağları bulmak isteyebilir ve internete bağlanmak isteyebilirsiz. Bu uygulama da size ücretsiz olarak çevrenizdeki Wifi noktalarını tarıyor ve buluyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Ayrıca bakınız: WiFi Finder Kullanımı

Uygulamanın veritabanı üzerinde Türkiye ile birlikte toplam 144 ülkede bulunan 500 binin üzerinde kablosuz internet erişim noktası buluyor. Uygulama üzerinde göreceğiniz mavi ve yeşil renkli wifi noktaları ücretsiz anlamına geliyor.

Bulunduğunuz konuma göre çevrenizdeki kablosuz bağlantıları bulur ve size harita desteği ile bu bağlantı noktaları hakkında detaylı bilgiler verir.Bulunan bağlantı noktalarını kaydederek favorilerinize eklemenize olanak tanıyor.

Not: Dilerseniz uygulamanın veritabanını indirerek, kablosuz internet erişim noktalarını (Wi-Fi) bulmak için ekstra bir internet bağlantısına ihtiyaç duymazsınız.

Uygulamayı indirmek için tıklayınız; WiFi Finder 

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com