Kategoriler
Android

Android İçin Otomatik Form Doldurma Uygulaması – RoboForm Password Manager İndir

Android için RoboForm Password Manager Uygulaması

Android işletim sistemli akıllı telefon ya da tabletlere RoboForm uygulamasını yükleyerek otomatik form doldurma uygulaması deneyimi yaşayabilirsiniz. Bütün dünyada popüler bir şekilde kullanılan bir mobil uygulama olan Roboform kullandığınız İnternet tarayıcıya sadece bir buton ekleyerek tüm formları görebilmeye imkan sağlar. RoboForm Password Manager uygulaması içerisindeki özellikleri açısından bir hayli dolu görünüyor. İnternet bağlantısı olmadan çevrimdışı olarak şifre ve not kaydı yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Güvenlik olarak çok sağlam ve rastgele bir şekilde parola oluşturmanız mümkündür. Size ait kişisel bütün bilgilerinizi RoboForm uygulamasının olduğu akıllı telefon ya da tabletlerde bulundurabilirsiniz. RoboForm Password Manager uygulamasının içerisinde ki şifreleri hızlı bir şekilde yedekleyebilir ve geri yükleme işleminde bulunabilirsiniz. Cihazınızda bulunan İnternet tarayıcıları tarafından problemsiz bir şekilde çalışmaktadır. Şifreleriniz ve notlarınız arasından herhangi bir bilgiye erişmek istiyorsanız bir bir aramanıza gerek kalmadan arama yapma seçeneğini kullanabilirsiniz. RoboForm uygulamasında çok güçlü şifreleme algoritmaları vardır. Şifre kartlarınızı ikili şifreleme yapabilirsiniz.

Android İçin Otomatik Form Doldurma Uygulaması - RoboForm Password Manager İndir

RoboForm Password Manager Kısa Bilgi

RoboForm Password Manager uygulaması Sıber Systems Inc tarafından üretilen ücretsiz bir uygulamadır. RoboForm Password Manager uygulamasının boyutu 13 MB‘dır. Android 4.1 ve üzeri işletim sistemli cihazlar da sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. RoboForm Password Manager uygulaması İngilizce dil desteğine sahiptir.

İndirme Linki: RoboForm Password Manager İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com