Kategoriler
Android

Android İçin Resim ve Dökümanları Tarayıp PDF’ye Dönüştüme Uygulaması

CamScanner İle Resim ve Dökümanları Tarayıp PDF’ye Dönüştürün

Android telefonunuzu bu uygulama ile Tarayıcıya dönüştürün. CamScanner uygulaması bireyler, küçük işletmeler, kuruluşlar, hükümetler ve okullar için akıllı bir doküman yönetim çözümüdür. İstediğiniz içeriği dijital ortamlarda paylaşmanız için mükemmel bir çözüm sunmaktadır. Dünya genelinde 40 milyondan fazla mobil kullanıcının tercih ettiği dünya çapında bir uygulamadır.

Sponsorlu Bağlantılar

Cep telefonunuz üzerindeki belgeleri tarayarak onları PDF dosyalarına dönüştüren bu harika uygulama ücretsiz olarak sunuluyor.Hızlı bir şekilde belgeleriniz tarar, istemediğiniz yerleri kırpar ve çeşitli renk ayarları ve çözünürlük ayarları ile istediğiniz gibi PDF dosyaları oluşturmanızı sağlar.

CamScanner -Phone PDF Creator

Arama özelliği ile istediğiniz belgeleri hemen bulur.Akıllı belge yönetimi sayesinde belgelerinizi gruplar halinde ayırabilirsiniz. Tarihe göre, etikete göre vs. belgelerinizi listeleyebilirsiniz.Ayrıca gizli dosyalarınız için parola bile atayabiliyorsunuz.

CamScanner Uygulamasının Videosu

CamScanner – Phone PDF Creator uygulaması ile belgelerinizi yedekleyebilir ve senkronize de edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken kayıt olmak ve oturum açmaktır. Daha sonra bütün belgelerinize telefonlar, tabletler ve bilgisayarlarda erişebilir, düzenleyebilir ve paylaşabilirsiniz.

Uygulamayı indirmek için tıklayınız: CamScanner – Phone PDF Creator

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com