Kategoriler
Android

Android İçin Snapchat Alternatifi Facebook Uygulaması – Facebook Slingshot Uygulaması

Facebook, Snapchat’e Karşı

Facebook her geçen gün kendini geliştirmek için yeni atılımlar ve yeni özellikler geliştiriyor. Bunlardan bir tanesi de Slingshot desteği. Bilindiği gibi Snapchat uygulaması Android cihazlarda kullndığımız anlık mesajlaşma ve görüntülü sohbet uygulaması ve oldukça popüler bir Android uygulamasıdır. Facebook’da bu snapchat uygulamasına rakip olması için geliştirdiği Slingshot uygulamasını resmen yayınladı.

Sponsorlu Bağlantılar

Google Play’de Yayınladı

Slingshot ismindeki yeni uygulama çalışması ve yapısı bakımından Snapchat’e çok benziyor. Facebook Slingshot ile arkadaşlarınıza videolar, fotoğraflar, metin ve şekiller ile süslediğiniz görüntüler gönderebilirsiniz. Arkadaşlarınıza göndermiş olduğunuz içerikler yine Snapchat’te olduğu gibi belirli bir saniye görüntüleniyor.

Facebook Slingshot
Facebook Slingshot

Uygulamanın farklı yanı çekmek için çekin özelliği. Eğer bir gönderi görüntülemek istiyorsanız arkadaşlarınıza sizin de bir şeyler göndermeniz gerekiyor. Snapchat’in popülerliği göz önünde bulundurulursa Facebook’un Slingshot uygulaması ile pek başarılı olabileceğini düşünmüyoruz. Bildiğiniz gibi Facebook, Facebook Kamera ile yine böyle bir işe girişmiş ancak başarılı olamamıştı. Bu başarısızlık Facebook Kamera’nın mağazalardan kaldırılmasıyla sonuçlanmıştı.

NOT: UYGULAMA MAĞAZADAN KALDIRILMIŞTIR.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com