Kategoriler
Android

Android İçin Taksi Oyunu – Taksi İndir

Taksi oyununu Android işletim sistemli akıllı telefonlarınıza ya da tabletlere indirerek heyecan dolu bir araba oyunu oynayabilirsiniz. Eğer gerçek bir taksi şoförü olmak istiyorsanız oyun tam size göre. Oyunda bir taksi şoförü olarak üzerinize düşen görevleri yerine getiriyorsunuz. Kısaca simülasyon oyunu olan Taksi isimli oyunda ki sesler ve grafikler oldukça gelişmiş durumdadır. Bu da oyunun gerçekçi özellikli olduğunu gösteriyor. Taksiyi kullandığınız şehrin yollarında müşteri avına çıkıyorsunuz. Görevleri tamamlamanız gerekmektedir. Taksiye binmek isteyen yolcuları arabaya alarak gitmek istedikleri yerlere götürüyorsunuz. 

Sponsorlu Bağlantılar

En iyi taksi şoförü nasıl olunur sorusunun cevabını öğrenmek istiyorsunuz bu simülasyon oyununu oynamanızı tavsiye ederiz. Trafiğin çeşitli sıkıntıları içerisinde direksiyon sallamanın zorluğunu gerçekten göreceksiniz. İyi oyunlar.

Android İçin Taksi Oyunu - Taksi İndir

Taksi oyununu mobil telefonunuza ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Taksi oyununun Türkçe dil desteği bulunmaktadır. baklabs isimli kişi tarafından üretilen Taksi oyunun dosya boyutu 17 MB‘dır. Android işletim sistemine sahip akıllı mobil telefonlar da ve tabletler de Taksi oyununu oynayabilirsiniz.

İndirme Linki: Taksi 

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com