Kategoriler
Android

Android İçin Ücretsiz Anında Mesajlaşma ve Dosya Paylaşma Uygulaması – Tictoc

Farklı Ücretsiz Mesajlaşma Programı

Özellikle akıllı telefonların çıkmasıyla android işletim sistemli cihazlar için ücretsiz mesajlaşma uygulamaları ardı ardına çıkmakta ve her geçen zaman bunlara bir yenisi eklenmekte. Android işletim sistemli cihazlar için çıkan uygulamalardan birisi de Tictoc uygulaması. Tictoc ile anında ve hızlı bir şekilde ücretsiz olarak mesajlaşın.

Sponsorlu Bağlantılar

Hem Mesajlaşın Hemde Dosya Paylaşın

Anında mesajlaşma yazılımları yardımı ile android işletim sistemli cihazlarda sesli, görüntülü ve yazılı mesaj gönderebiliyoruz. Bu uygulamaların temel mantığı mobil cihazlar üzerinden iletişimde bulunmak. Bu alanda önemli uygulamalardan birisi olan Tictoc, android işletim sistemli cihazlarda için bir mesajlaşma servisidir. Tictoc ile aynı zamanda fotoğraf, video, müzik, bulunduğunuz yer, ders notları ya da aklınıza gelebilecek her şeyi ücretsiz olarak paylaşabiliyorsunuz.

tictoc

Uygulama üzerinde sesli görüşme ve mesajlaşma gibi seçenekler de bulunuyor. Uygulamaya yakında eklenecek bir özellik olan Sticker ile sevdiklerinizle bu tip paylaşımlar da yapabileceksiniz. Android işletim sistemli cihazlar için geliştirilmiş Tictoc uygulaması ile arkadaşlarınızla iletişimde kalabilir ve dosya paylaşımında bulunabilirsiniz.

Tictoc’un kulüp kurabilme özelliği ile android işletim sistemli cihazlarınızda kullanıcılar bu kulüplere katılabiliyor ya da kendi kulüplerini kurabiliyorlar. Kulüplerde sadece sohbet değil aynı zamanda paylaşım ya da güncel konuları yorumlayabiliyorsunuz. Kulüplere ek olarak birden fazla arkadaşınızla Tictoc üzerinden de mesajlaşabiliyorsunuz.

Bu şekilde android işletim sistemli cihazınızdan gönderdiğiniz tek bir mesajı bütün bir grup görüyor ve hepsiyle aynı anda paylaşımda bulunabiliyorsunuz. Ücretsiz bir uygulama olan Tictoc ile bilgisayar ve akıllı telefon arasında dosya transferi de yapılabiliyor. Yani kendi dosyalarınızı bilgisayar ya da telefon arasında paylaştırabiliyorsunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

ÖNEMLİ: UYGULAMA YAYINDAN KALDIRILMIŞTIR.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com