Kategoriler
Android Özel

Android İçin Ücretsiz Futbol Oyunu – Dream League Soccer

Android İçin Futbol Oyunu

Bilgisayarlarda ve atari salonlarında belkide en çok oynanan oyunlardan olan futbol oyunları artık her daim cebimizde ve tabletimizde. Bunlardan birisi de Dream League Soccer oyunu. Oyunda yüz hatları fazla belirgin olmasa da aynı heyecanı alabileceğiniz bir oyun.

Özellikle gol sonraları sevinç gösterileri görülmeye değer. Dream League Soccer oyunu ücretsiz ve Google Play üzerinden indirebilirsiniz. Oyun için Android işletim sistemli cihazınızda yaklaşıl 300 MB boş alan olması gerekmektedir.

Sponsorlu Bağlantılar

Dream League Soccer Nasıl Oynanır?

Oyuna Dream FC isimli kulüpte 16 takımdan oluşan 3. ligden başlıyorsunuz. Eğer 3 sezon geçirirseniz bu ligde 3. sezon sonunda bir üst lige çıkıyorsunuz. Oyundaki bütün rakipleriniz gerçek.

Dream League Soccer

Oyunda ana ekranda maç ile ilgili bilgileri görebilirsiniz. Örneğin sizin takımınızın ve rakibinizin sıralamada kaçıncı olduğunu görebilirsiniz. Bu bilgilerin olduğu bölümde ayrıca Takım Yönetimi (Team Management), Oyuncu Geliştirme (Player Development), İstatistikler (Statistics), Transferler, Multiplayer, Kulübüm (My Club), Jeton al (Get Coins) ve Profilim (My Profile) alt sekmeler bulunmakta.

Takım Yönetme – Team Management

Adından da anlaşılacağı gibi takımınız ile ilgili bütün bilgilere buradan ulaşıyorsunuz. Yine takımınız ile ilgili taktikleri de yine bu bölümde belirliyorsunuz. Örneğin maçta kornerleri kim kullanacak gibi. Takım kadrosunu oluştururken de en formda olan futbolcuları seçmeniz başarıyı daha çabuk getirecektir.

Dream League Soccer-2

Player Development – Oyuncuların Özelliklerini Geliştirin

Bu bölümde oyuncuların özelliklerini geliştiriyorsunuz. Bir teknik direktör olduğunuz fark ettirecek bu bölümde özel antrenmanlar, takım antrenmanları, fizik kondisyon, top yeteneği, şut, defans v.b. alanlarda takımınız geliştirebilirsiniz. Yalnız bu bölümde biraz jetona ihtiyacınız olacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Statistics – İstatistikler

Bu bölümde de yine isminden anlaşılacağı gibi takımınız ile ilgili oldukça detaylı bilgilere ulaşacaksınız. Puan durumu, fikstür, maç skorları, oyuncu istatistikleri v.b.

Transfers – Transferler

Bu bölümde de takımın maddi durumuna uygun futbolcuları transfer edebilirsiniz. Yalnız transferden önce satın almak istediğiniz oyuncuyu iyice araştırın.

Dream League Soccer-3

My Clup – Kulüp Kurma

Bu bölümde Dream FC olarak başladığınız takımınızı ister Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor gibi Türk takımlarına dönüştürün isterseniz dünya çapında kulüplere dönüştürün. Ayrıca burada takım logosu, renkleri, forması gibi detayları da yine belirleyebiliyorsunuz.

Daha birçok özellikleri ile sizleri gerçek hayata taşıyan gerçek bir teknik direktörlük ve futbol macerası oyunu.

Android İçin Ücretsiz Dream League Soccer İndir Download

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com