Kategoriler
Android

Android İçin Uzay Macera Oyunu – Crumble Zone

Uzay Savaş Oyunu

Android için geliştirilen bu uzay macera oyununu ücretsiz olarak oyanayabilirsiniz. Crumble Zone isimli bu güzel oyunda küçük yeşil uzay yaratıklarının gezegenlerini korumasına yardımcı oluyorsunuz.Renkli ve güzel grafikleri ile dikkat çeken bu oyunun boyutu 17 MB ve telefonunuzun en az Android 2.3 ve üzeri işletim sistemine sahip olması gerekiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Klasik bir shooter oyunu olan Crumble Zone isimli oyunda kahramanımız olan küçük yeşil yaratığın etrafından dönen meteorları, kuyrukluyıldızları ve diğer gök cisimlerini patlatıyoruz.

Gezegeni koruyup yüksek puanlar toplamanın yanı sıra renkli elmasları da toplayın. Toplayacağınız bu elmaslar size farklı silahlar kazandıracak. Bu silahların yıkıcı gücü daha yüksek.

Crumble Zone Video

Crumble Zone harika bir atmosfere sahip olan oyunda ara sıra rengi değişen uzay boşluğu ve diğer renkli gök cisimleri adeta bir görsel şölen oluşturuyor. Müzikleri de bu tür uzay temalı shooter oyunlarında duyma alışık olduğumuz melodilerden oluşan oyun, oynanış, grafik ve ses bakımından çok başarılı görünüyor.

Oyunu hemen ücretsiz indirmek için tıklayın: Crumble Zone 

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com