Kategoriler
Android Donanım

Android İşletim Sistemli Galaxy Camera 2 Özellikleri ve Fiyatı

Akıllı Fotoğraf Makinesi – Galaxy Camera 2

Samsung, Android işletim sistemli cihazlarına fotoğraf makinelerini de dahil etti. Android işletim sistemli fotoğraf makinesi Galaxy Camera 2 için satışa çıkacağı tarih ve fiyatı belli oldu. 4.3 inç ekrana sahip Samsung Galaxy Camera 2 fotoğraf makinesinin işletim sistemi sürümü ise Android 4.3 olacak.

Samsung Galaxy Camera 2 Fiyatı

Techhive sitesinin haberine göre, Güney Koreli şirket bu hafta yaptığı açıklama ile ürünün satışının Mart ayı ortalarından itibaren başlayacağını duyurdu. Yeni cihazın başlangıç fiyatı ise 499 dolar olarak açıklandı.

Sponsorlu Bağlantılar

Samsung Galaxy Camera 2

Samsung Galaxy Camera 2 Teknik Özellikleri

Android 4.3 işletim sistemi ile gelen cihaz 4.8 inç LCD ekran ve dört çekirdekli işlemciye sahip. Bir önceki nesline göre hafifleyen ve daha taşınabilir hale gelen fotoğraf makinası 283 gr ağırlında. Üzerinde 16.3 megapiksel CMOS sensor bulunan Galaxy Camera 2, 21 kat optik zum yapabiliyor ve 3200 ISO’ya kadar ışık hassasiyeti sunuyor. 8GB dahili hafızaya sahip cihazın depolama kapasitesi Micro SD kart desteği ile 64GB’a kadar yükseltilebiliyor. Saniyede 30 kare standartlı, Full HD çözünürlükte videolar yakalayabilen cihaz AVI, MP4, MKV, FLV, WEBM ve WMV video formatlarına destek sunuyor. Galaxy Camera 2 ile çekilen fotoğraf ve videolar Wi-Fi, Bluetooth, NFC üzerinden kolayca paylaşılabiliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com