Kategoriler
Mobil

Android Oreo Güncellemesi Alacak HTC Cihazlar

HTC, Android Oreo Gelecek Bazı Cihazlarını Açıkladı

Google, Pixel ve Nexus cihazları için bu haftanın başında Android 8.0 (Oreo) ürününü piyasaya sundu ve ayrıca güncellemeyi bu yıl sonuna kadar kullanıma sunacak HTC de dahil olmak üzere çeşitli OEM’lerle birlikte çalıştığını söyledi. Şimdi HTC, Android 6.0 (Marshmallow) ile piyasaya çıkan HTC 10 da dahil olmak üzere amiral gemisi akıllı telefonları için Oreo güncellemesini onayladı. Ayrıca birkaç cihazın güncellemesini onaylayan ilk şirket. Android 8.0 (Oreo) güncellemesini onaylayan HTC cihazlarının listesi aşağıdakileri içermektedir;

Sponsorlu Bağlantılar
  • HTC U11
  • HTC U Ultra
  • HTC 10

HTC, son zamanlarda U11 için 1080p@60fps video kaydı için destek yayınladı ve Snapdragon 835 ve WCN3990 çipi ile desteklenen U11’in donanımının, Bluetooth 5.0 bağlantılarını desteklemeye hazır olduğunu söyledi. Firmaya ek firmware güncellemeleri gerekmiyor ve Android O, Bluetooth 5.0’ın tam avantajlarını sağlayacak.

Başka Modellerde Eklenecek

Android Oreo, Arka plan sınırları, Bildirim kanalları, erteleme bildirimleri, Otomatik Doldur API’ları, Resim İçinde Resim (PIP) ekranında yer alan Uyarlanabilir simgeler, Uygulamalar için geniş renk alanı renkleri, LDAC codec’i, Companion device pairing, Klavye gezintisi, Pro Audio için AAudio API, WebView geliştirmeleri, Java 8 Dil API’leri ve çalışma zamanı optimizasyonları ve daha pek çok şey gibi yüksek kaliteli Bluetooth ses codec bileşenleri için destek var.

HTC, gelecekte bu listeye daha fazla cihaz ekleyeceğini ve yakında kullanıma sunulacak zaman çizelgesini göstereceğini söyledi.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com