Kategoriler
Yazılım

Android Pazarına Girmek İçin Remix OS’den Vazgeçildi

Remix OS, Artık Olmayacak

Jide, odak noktasını kurumsal pazara kaydırırken Android tabanlı Remix OS’yi durduruyor. 2014’te bulunan Jide Technology, 2015 yılında kendi cihazlarını Remix OS ROM ile tanıttı. Geçtiğimiz yıl, Remix OS 2.0’ı PC’ler üzerinde çalışmak üzere uyarladı ve hatta Android Nougat’a dayalı Remix IO + 4K TV kutusu başlattı. Hatta Hindistan’daki Remix OS’li Slide Brace-X1 4G tabletini piyasaya sürdü. Artık kurumsal alana odaklanmayı amaçladığı için Remix IO ve IO+ gibi ürünlerin yanısıra PC için Remix OS’u bırakacağını da açıkladı.

Sponsorlu Bağlantılar

Resmi Açıklama Yapıldı ve Kesinleşti

Kickstarter destekçileri için 15 Ağustos’tan itibaren geri ödemeler yapmaya başlayacak ve geri ödeme tutarını ve geri ödeme yapılan ödeme kaynağını gösteren bir e-posta gönderilecektir. Geçiş ile ilgili olarak Jide resmi sitesinde şunları söyledi;

“Remix OS yaklaşımımızı yeniden yapılandırıp tüketici alanından uzaklaşacağız. Sonuç olarak Remix IO ve IO+ gibi ürünlerin yanı sıra PC için Remix OS gibi tüm mevcut ürünlerdeki geliştirilmesi durdurulacaktır. Tam geri ödemeler, hem Remix IO hem de Remix IO+ için Kickstarter aracılığıyla TÜM YEDEKLER’e verilecektir. Buna ek olarak, çevrimiçi mağazamız aracılığıyla yapılan ve gerçekleşmemiş olarak kalan tüm satın alımlar da tamamen geri ödeniyor. 15 Ağustos’tan itibaren geri ödemeleri yapmaya başlayacağımız için bu size hiçbir işlem yapmamamızı gerektiriyor.”

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com